0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Věžnice si z Polné odvezli všechny 3 body


Branky


0

V jediném sobotním zápase přívítala Polná tým Věžnice. Domácím se v posledním zápase povedlo urvat bod ze hřiště rozjeteého Dobronína a i díky tomu se nachází v klidném středu tabulky. Jen o místo před Polnou, ale o 4 body se před sobotním zápasem nacházel tým SK Věžnice, kterému se v poslendím zápase také povedlo orvat bod s Ledčí a do Polné v sobotu přijel s cílem navýšit náskok nad svým soupeřem. To se Věžnicím díky výhře 0:3 povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný začátek pro Polnou a neproměněné šance

Do jediného sobotního zápasu vsoupila domácí Polná velmi špatně a hned v 6. minutě inkasovala. S hlavičkou z rohového kopu si ještě Rychtecký dokázal poradit, s následnou dorážkou Chalupníka už nikoliv a tým SK Věžnice se tak velmi brzy dostal do vedení - 0:1. Po tomto gólu ale převzali iniciativu zápasu domácí. Většinu času měli balón na svých kopačkách. Z toho také pramenilo několik velmi slibných příležitostí. Z nich ale pouze jednou nastřelili břevno a ani žádná jiná ze střel se neujala. Zahrozili ale i hosté a to z přímého kopu. Ani tato příležitost ale neskončila brankou a výsledek prvního poločasu tak udával gól vstřelený hned v prním poločase.

 

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a hned od úvodního hvizdu tlačili své soupeře. Většinu času druhého poločasu se odehrála na polovině týmu SK Věžnice. Domácí ale dopláceli na střeleckou nemohoucnost a ani z jedné z množství vytvořených šancí nedokázali proměnit. Za zmínku stojí opět nastřelené břevno hostující branky a hlavně únik domácího Haaly. Ten se ale zalekl obrovské příležitosti a netrefil míč mezi 3 tyče. Věžnice, konkrétně Zdeněk Smutný, v 71. minutě vstřelili relativně náhodný gól a zvýšily tak na 0:2. V 92. minutě zatloukl pomyslný hřebíček do rakvičky střídající Cakl. Po dvouch minutách strávených na hřišti zvýšil na 0:3 a určil tak konečný výsledek zápasu.

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý - trenér Polné: Věděl jsem, že to nebude jednoduché utkání, protože Věžnice jsou vždy nepříjemným soupeřem. Přesto, že jsem postavil relativně mladší sestavu mě mrzí, že jsme z množství brankových příležitostí nedokázali vstřelit ani gól a nezbývá mi tak než pogratulovat hostům ke třem bodům.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník - vedoucí týmu SK Věžnice: Bylo to pro nás takové malé derby, protože 6 hráčů z naší sestavy prošlo Polnou. Věděli jsme o fotbalové kvalitě Polné a dobře jsme se na ni připravili. hráli jsme bojovně a jednoduše, což nám pomohlo. Polná hrála forbal a my dávali góly. Hodně nám pomohl i brzký gól. Polná poté hodně znervózněla a naštěstí pro nás ani přádně nemohla trefit branku. Za tři body jsem samozřejmě rád.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Šorf [-] (54. F. Gondek [-] ) , M. Holas [-] - M. Šimek [-] , T. Holub [-] (76. P. Mezera [-] ) , Š. Diviak [-] , J. Dvořák [-] - T. Diviš [-] (54. P. Tomas [-] ) , V. Haala [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , O. Prokeš [-] (90. M. Cakl [-] ) , M. Fikejz [-] , R. Kaňka [-] (37. P. Mottl [-] ) - D. Pertlíček [-] , M. Šejstal [-] , M. Chalupník [-] , J. Kocourek [-] - Z. Smutný [-] (86. V. Vlach [-] ) , J. Chvátal [-]

Hráči zápasu: D. Drahoš .
Místo: trenink.tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.