Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná vyloupila první Dobronín. Povolila mu jen 1 bod


Branky


0

Dosud první Dobronín přivítal na svém hřišti Polnou, která se potýká se kolísavými výkony. Dobronín dosud prohrál jen jeden zápas a do zápasu s Polnou šel s jediným cílem - 3 body a udržet si první pozici v tabulce. Polná přijela s cílem znepříjemnit domácím zatím skvělou jízdu. A to se jí povedlo. Poměrně překvapivě v Dobroníně remizovala a každý s týmů si odnesl pouze po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas udávala tempo hry překvapivě Polná

Do zápasu vstoupil trošku překvapivě hostující tým Polné, který hned od začátku diktoval tempo hry. Dobronín hrozil hlavně z brejků, do kterých se dostával jako vždy skvěle hrající Sedláček. První gól, ale i přes aktivitu hostů vsítili domácí. Konkrétně to byl Michal Cink, který dostal svůj tým do vedení 1:0. Hostům se ale podařilo velice rychle odpovědět. Po centru Tomáše Holuba se do zakončení dostal Jan Dvořák a rozvlnil síť domácího Dobronína a srovnal tak na 1:1. Do konce poločasu už nebylo k vidění moc šancí, a tak se do kabin šlo za stavu 1:1.

Překvapení se zrodilo až v závěru zápasu

Do druhé půle vstoupili oba týmy velmi opatrně a šancí tak bylo po málu. Do první výraznější příležitosti druhého poločasu se dostali domácí a hned ji využili. V 62 minutě využil chyby v obraně Polné Sedláček, a jak už tomu u tohoto střelce bývá zvykem, nemýlil se a zvýšil tak na 2:1. Po tomto gólu začala opět útočit Polná a domácí opět hrozili jen z brejků. Dlouho to vypadalo, že si Dobronín odnese 3 body. Kór když se do dalšího samostatného úniku dostal opět Tomáš Sedláček a vypadalo to, že je vše rozhodnuto. Vychytal ho ale, celý zápas skvěle chytající, Rychtecký a dal tak svému týmu naději. V poslední minutě nastavení hosté kopali roh. Do vápna naběhlo všech 11 hráčů Polné a z rohového kopu vytěžili maximum. Daniel Kratochvíl srovnal na 2:2 a každý z týmů si tak ze zápasu odnesl po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta - trenér Dobronína: Chvilku dobrý, chvilku špatný. Náš výkon nebyl úplně ideální. Neproměňujeme šance. Nadruhou stranu Polná hrála velice dobře a myslím si, že zápas skončil zaslouženou remízou.

Slavoj Polná B
Ladislav Pártl - trenér Polné: Ve hře jsme měli mírnou převahu, ale dobronínské brejky byly, hlavně díky skvělému Sedláčkovi, smrtelné. Myslím si, že zápas skončil zaslouženou remízou a my jsme za bod rádi.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - J. Pospíchal [-] , M. Štefko [-] , P. Novotný [-] , L. Laňka [-] - J. Smejkal [-] , L. Sedláček [-] , M. Cink [-] , M. Mikšíček [-] - P. Meloun [-] (71. D. Diňa [-] ) , T. Sedláček [-] (83. J. Červinka [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] (56. Š. Diviak [-] ) , M. Holas [-] - T. Holub [-] , V. Jelínek [-] , V. Haala [-] , J. Dvořák [-] - M. Šimek [-] (27. P. Mezera [-] ) , L. Solař [-] (46. J. Holub [-] )

ŽK: 70. P. Meloun , 74. J. Smejkal - 75. P. Mezera .
Hráči zápasu: T. Sedláček - S. Rychtecký , J. Dvořák .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Jan - Holub Miroslav, Kolář Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.