M. Pohan ml. 78. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov od 2. kola stále drží svoji neporazitelnost


Branky


0

V neděli odpoledne zavítal tým TJ Sokol Pacov na hřiště Speřic. Pacov se před zápasem mohl pyšnit skvělou bilancí. Prohrál totiž pouze první zápas sezóny a od té doby si držel svoji neporazitelnost. I díky tomu se drží čela tabulky. Zato domácí Speřice do tohoto zápasu šli už se třemi prohrami ze 7 zápasu a díky tomu se nachází ve spodní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacovští udeřili až v závěru poločasu

Do záapsu vstoupili lépe domácí, kteří si během prvních patnácti minut dokázali vytvořit dvě velmi dobré brankové příležitosti. Ani jednu se jim ale nepodařilo dotáhnout do zdárného konce a od 15. minuty přebral otěže zápasu Pacov, který si od této chvíle vytvářel více šancí. Dlouho dobu se ale žádnému z hráčů nepodařilo rozvlnit síť a vypadalo to, že do kabin se půjde za tavu 0:0. Ve 44. minutě se k hlavičce po standartní situaci dostal hostující Pavelec, kterému se povedlo skórovat a dal tak domácím neoblíbený gól do šatny.

Zbytečná červená Pohana mladšího a vlastní gól

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, stejně jako do poločasu prvního. Diktovali tempo hry prakticky celý druhý poločas. Vytvářeli si velké množství šancí, ale dlouhou dobu se potýkali se špatnou koncovkou. Tuto smůlu se jim podařilo prolomit v 78. minutě, kdy se Martin Pohan mladší postavil k pokutovému kopu a s přehledem proměnil. Hned na to ale dostal zbytečnou druhou žlutou kartu a nechal se tak vyloučit. V 83. minutě se i přes menší počet hráčů dostal do samostatného úniku David Morava, ale neproměnil. To se Speřicím vymstilo. V 87. minutě si při nedorozumění brankáře s domácím stoperem dali totiž vlastní gól a zápas díky tomu skončil 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka - trenér Speřic: Prohra doma a ztáta bodů velmi mrzí. Od prvního gólu hostů jsme byli podle mého názoru o trochu lepším týmem a to i po zbytečném vyloučení a hře v deseti.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský - trenér Pacova: V prvním poločase jsme byli lepším týmem a určitě jsme mohli dát více gólů, než jen ten v závěru. Ve druhém poločase to bylo trošku horší a domácí po penaltě srovnali. Nakonec jsme ale dali vítězný gól a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Čermák [-] (73. P. Huňáček [-] ) , M. Pohan st. [-] , D. Vlček [-] , T. Vrzalík [-] - M. Eremiáš [-] (61. M. Štěpánek [-] ) , L. Ganobjak [-] , P. Honzárek [-] , D. Jančík [-] - D. Morava [-] , M. Pohan ml. [-]

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - M. Kerouš [-] , T. Kuran [-] , O. Bártů [-] , J. Pavelec [-] - L. Rybčák [-] , M. Kostroun [-] , P. Stejskal [-] , Z. Rybčák [-] (87. M. Bezemek [-] ) - R. Vítamvás [-] (90. F. Tomovič [-] ) , L. Váňa [-]

ŽK: 51. M. Pohan ml. , 76. L. Ganobjak - 13. J. Pavelec , 59. L. Váňa , 74. M. Kerouš . ČK: 78. M. Pohan ml. .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.