Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka si připsala 3 body a je čelu tabulky na dohled


Branky


0

Ne moc daleko museli v neděli odpoledne cestovat fotbalisté Bedřichova, jelikož zavítali na hřiště Luk nad Jihlavou. Domácí potvrdili prozatímní formu a nasázeli svým soupeřům 3 góly. Jelikož Bedřichov dokázal rozvlnit síť poze jednou, zápas skončil 3:1 a tým Luka nad Jihlavou si tak odnesl další 3 důležité body v pronásledování prvních dvou týmů tabulky. Tedy Dobronína a Ledče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě minuty - dva podobné góly

Zápas mezi týmy SK BUWOL Metal Luka nad Jihlavou a TJ Sokol Bedřichov začal velice vyrovnaně a prvních dvacet minut se soupeři spíše jen oťukávali. Šancí bylo na obouch stranách po málu. Poté ale přišla pro hosty velmi nepříjemná dvouminutovka, kdy nejdříve ve 27. minutě a poté hned ve 28. minutě skórova,l z velice podobných situací ve vápně hostů, Jan Hrdlička. Skóre se tedy velmi rychle změnilo - 2:0. Zápas se poté opět trochu uklidnil a do poločasového hvizdu bylo šancí pomálu. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hrdlička nakonec zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu vstoupili domácí poněkud laxněji, než do toho prvního. Hosté začali tlačit a vytvářeli si větší množství brankových příležitostí. V 60. minutě se jedna z těchto příležitosti ujala, kdy se trefil hostující Lacina a snížil tak na 2:1. Těsně po této brance přišly 2 stoprocentní šance na obouch stranách. Nejdříve se dostal do úniku domácí Kucarov, který místo zakončení volil přihrávku na obsazeného Hrdličku, a hned poté se do brejku dostali hosté, ale lob, který překonal domácího brankáře skončil těsně vedle branky. V 72. minutě zkompletoval svůj hattrick Hrdlička a pojistil tak vítězství domácích 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
pan Votava - trenér Luk nad Jihlavou: Výsledek je lepší, než naše předvedená hra. Na našem výkonu se stále ještě podepisoval neúspěšný závěr v Kamenici. Celý zápas byl bez pohybu. Soupeři jsme povolili iniciativu. Za 3 body jsem ale samozřejmě rád.

TJ Sokol Bedřichov
pan Kocmánek - trenér Bedřichova: Zápas začal mírným tlakem Luk, které nám potom daly dva slepené góly. Do druhého poločasu jsme vstoupili důrazněji, což nám pomohlo ke kontaktnímu gólu. To už ale od nás bylo vše a po 3. gólu Luk se zápas už jenom dohrával.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - M. Bratršovský [-] (89. J. Čermák [-] ) , P. Trombelli [-] (75. O. Lapeš [-] ) , F. Rozmahel [-] , P. Číhal [-] - M. Boháček [-] , D. Horáček [-] , L. Vařejka [-] , P. Navrátil [-] , P. Hintnaus [-] (58. I. Kucarov [-] ) - J. Hrdlička [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , J. Mareš [-] , P. Severa [-] - M. Šrámek [-] (66. J. Mikeš [-] ) , J. Paulík [-] , T. Grepl [-] , D. Kameník [-] (68. K. Špendlíček [-] ) - D. Lacina [-] , V. Cvach [-] (74. P. Novotný [-] )

ŽK: 23. F. Rozmahel , 61. P. Navrátil - 51. D. Kameník .
Hráči zápasu: M. Žatečka , J. Hrdlička .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Fotr Jan - Ryšánek Zbyšek, Bouda Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.