2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná podruhé v sezóně neinkasovala a odnesla si 3 body


Branky


56. M. Holas , 90. L. Solař
0

Stovka diváků se sešla v sobotu v Polné, aby mohla sledovat soubj mezi domácími a týmem TJ Sokol Havlíčkova Borová. Do zápasu Polná nastoupila s několika změnami v sestavě a od začátku zápasu bylo vidět, že týmu tyto změny prospěli. Přesto, že domácí skórovali pouze ve druhém poločase, otěže zápasu měli ve svých rukou už od začátku a zaslouženě si tak odnesli 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná v pozměněné sestavě

Přestože první poločas skončil bezgólovou remízou, nemůžeme ho považovat za nudný. Domácí Polná vstoupila do zápasu s několika změnami v sestavě a hned od první minuty se ujala iniciativy hry. V prvních patnácti minutách si vytvořila několik velmi slibných šancí, ale ani jedna z nich nepřinesla domácím první gól. Hosté se spíše bránili a žádné velké šance si nevytvořili. do konce poločasu už kromě nastřeleného dřevna hostující branky nic zajímavého neudálo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0

Penalta rozhodla

Do druhého poločasu nastoupili domácí stejně, jako do toho prvního a svého soupeře skoro až zavřeli na vlastní půlce. Z tlaku Polné také pramenila penalta pro domácí, ke které se postavil Milan Holas a s přehledem proměnil. Hra se potom více otevřela. Polná si vypracovala několik dalších příležitostí, ale když už se domácím povedlo překonat hostujícího brankáře trefili dvakrát brankovou konstrukci. A to je mohlo ke konci zápasu velmi mrzet. Hosté se totiž v posledních minutách dostali do dvouch slibných šancí, ale ani jedna se jim nepodařila proměnit. A za to přišel trest v podobě druhého a rozhodujícího gólu Jelínka. Zápas tak skončil 2:0



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý - trenér Polné: Trochu jsme udělali změny v sestavě. Zápas začal velmi svižně. Výkon našich hráčů se mi líbil. Vytvořili jsme si několik gólových příležitosti a soupeř spíše jenom odkopával. Vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner - trenér Havlíčkovy Borové: Co k tomu říct? Hráli jsme bez 6 hráčů základní sestavy. Na střídačce i ve hře jsme měli několik hráčů béčka. Domácí byli lepší, ale neproměňovali šance. My jsme je do hry pustili zaslouženou penatlou. Ke konci jsme ještě měli šanci srovnat, ale nepovedlo se a Polná to potrestala a zaslouženě vyhrála.



Sestavy


Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] - D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , M. Holas [-] , D. Kratochvíl [-] - M. Šimek [-] , V. Jelínek [-] (81. P. Tomas [-] ) , J. Dvořák [-] , T. Holub [-] - L. Solař [-] , J. Holub [-] (59. T. Diviš [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - L. Kučera [-] , J. Veselý [-] , A. Frühbauer [-] , T. Blažek [-] - Z. Frühbauer [-] , P. Kučera [-] , J. Chlubna [-] , J. Janáček [-] (73. K. Šmíd [-] ) - T. Cacek [-] (46. L. Béna [-] ) , A. Chlubna [-] (90. F. Valenta [-] )

ŽK: 42. J. Chlubna , 60. T. Blažek .
Hráči zápasu: V. Jelínek , L. Solař .
Místo: trenink.tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.