Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimovské mládí na Věžnici nestačilo


0

Skoro až juniroský tým se Pelhřimova přijel do Věžnice poprat o body. Jen pro zaímavost, nejstarší hráč hostů byl ročník narození 1991. Toto dravé mládí se pokoušelo vyzrát na zkušeny tým Věžnice. Domácí ale dali od první minuty jasně najevo, kdo je na hřišti pánem a zápas vyhráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní výšková převaha Věžnice

Přestože Pelhřimov přijel do Věžnice s velice mladým týmem, zápas určitě nebyl tak jasný, jak se podle výsledku může zdát. Plehřimovští mladíci srdnatě bojovali, hráli velmi dobře technicky a působili věžnickým obráncům problémy - třeba ve 20. minutě nastřelili brankouvou konstrukci domácích. Přesto měli domácí jednu výhodu, která se později ukázaa jako rozhodující. A to výškovou převahu. Tu plně využili na konci  prvního poločasu, kdy se po rohu hlavou prosadil Kocourek. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0

Zkušenosti zvítězili nad mládím

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 50. minutě chyboval pelhřimovský brankář, kdy míč vyrazil pouze před sebe a na dorážku už nedosáhl. V 52. minutě padl z brejku domácích 3. gól a o zápasu bylo rozhodnuto. V 67. minutě se prosadili i pelhřimovští. A paradoxně, i přes zmiňovanou výškovou převahu domácích, se hosté prosadili hlavou. Na rohový kop si naběhl Hložek a snížil tak na 3:1. To bylo ale z pelhřimovské strany vše. V 90. minutě ještě Kocourek upravil skóre na konečných 4:1 a domácí tak mohli slavit další 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník - trenér Věžnic: Pelhřimov na nás přijel s juniorkou a my jsme měli jasnou výškovou převahu. V prvním poločase nám ale svým pohybem dělali velké problémy. Nám chybělo 6 hráčů ze základní sestavy, takže vítězství považujeme za velký úspěch.




Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - M. Fikejz [-] , F. Dymáček [-] , M. Šejstal [-] (88. M. Cakl [-] ) , Z. Smutný [-] - D. Pertlíček [-] , M. Fazekaš [-] (57. J. Půža [-] ) , R. Kaňka [-] (90. V. Vlach [-] ) , J. Kocourek [-] - P. Mottl [-] , J. Chvátal [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - M. Duba [-] , V. Hák [-] , M. Skořepa [-] , J. Kordík [-] - F. Bouz [-] , J. Starý [-] , O. Šafařík [-] , T. Mazanec [-] (75. L. Smrčka [-] ) - M. Hložek [-] , J. Kropáček [-] (62. O. Habán [-] )

ŽK: 49. M. Šejstal - 27. J. Starý , 58. M. Duba , 90. V. Hák .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.