2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov si doma poradil s Polnou


Branky


0

V Jihlavě nastoupil domácí Bedřichov proti Polné. V relativně poklidném utkání byly rozdány pouze 2 žluté karty. V prvním poločase padly dva góly - na každé straně jeden. Po 45 minutách se tedy šlo do kabin za stavu 1:1. Rozhodující gól dali domácí v 66. minutě. Hosté se sice dostali do několika slibných šancí, ale žádnou z nich nedokázali využít, a tak odjeli domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná B
Jan Rychlý - trenér Polné: Podle mého názory to byl remízový zápas. První gól jsme bohužel dostali po nedorozumění v obraně a druhý ze standartní situace. Měli jsme dvě vyložené šance, které jsme bohužel nevyužili, a tak byl po zápase, bohužel pro nás, štastnější soupeř.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , J. Mareš [-] , D. Mareš [-] - D. Vaněk [-] , J. Paulík [-] , D. Volák [-] , D. Kameník [-] (75. J. Mikeš [-] ) - O. Lacina [-] , P. Severa [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , M. Holas [-] - Z. Tlačbaba [-] (76. R. Kaňka [-] ) , T. Holub [-] , Š. Diviak [-] , J. Dvořák [-] (46. M. Šimek [-] ) - V. Haala [-] (46. F. Gondek [-] ) , M. Šorf [-]

ŽK: 36. T. Holub , 66. J. Rychlý .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doskočil Pavel - Denev Patrik, Beseda Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.