4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkova Borová doma otočila duel s Pelhřimovem a dál se veze na vítězné vlně


Branky


0

Velmi kvalitní utkání nabídl sobotní duel v Havlíčkově Borové, která přivítala rezervu Pelhřimova. Hosté se na začátku ujali vedení, ale domácí stihli ještě do poločasu vyrovnat a ve druhém poločase celý zápas otočit ve svůj prospěch. Borová si tak může připsat třetí výhru v řadě a velmi dobrý začátek soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva v první půli nabídla dva góly

Na výborně připraveném terénu se hrál pohledný kombinační fotbal se spoustou šancí na obou stranách. První půle nabídla vyrovnanou partii a po chybě domácí obrany zahrávali hosté rohový kop. Centrovaný balón našel přesně hlavu neobsazeného Kordíka, který poslal Pelhřimov do vedení. Tři minuty před pauzou však domácí stihli vyrovnat Chlubnou a šlo se tak do kabin za nerozhodného stavu.

Za deset minut bylo rozhodnuto

Ve druhé půli si diváci hned od začátku přišli na své. V 50. minutě sudí Machát nařídil penaltu pro domácí, když jeden z hráčů upadl po hlavičkovém souboji. Fikar se nymýlil a poslal svůj tým do vedení - 2:1. Hned po pěti minutách se mohli hráči Borové radovat znovu, když Slavík napnul síť Dvořákovy brány a bylo to 3:1. Domácí fanoušci mohli jásat ještě jednou, když po špatné rozehře hostí vsítil Klimeš a bylo jasné, že hosté odjedou domů s prázdnou. Ve druhé půli došlo ještě k vyloučení. V jednom ze soubojů upadl domácí hráč na zem s hlavou v dlaních a rozhodčí poslal hostujícího Pakostu pod sprchy za nesportovní chování. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner - trenér TJ Sokol Havlíčkova Borová: Podle mě to byl na A třídu výborný fotbal, který se musel divákům určitě líbit. První poločas byl vyrovnaný a hrál se pěkný fotbal s šancemi na obou stranách. Dostali jsme trochu laciný gól po chybě naší obrany, ale naštěstí jsme stihli ještě do poločasu srovnat. Ve druhé půli jsme si vytvořili víc šancí a byli jsme lepším týmem. Myslím si, že zápas rozhodl gól Slavíka na 3:1, pak už jsme si to pohlídali. S výkonem svých hráčů jsem spokojený.

FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj - trenér FK Pelhřimov B: Neřekl bych, že domácí byli lepší, ale nahrály jim okolnosti jako penalta, které se divili asi úplně všichni a červená karta, která podle mě neměla být. Byl to normální souboj rameno na rameno, po kterém najednou domácí hráč spadl a držel se za obličej. My máme v týmu hodně mladých kluků, se kterými chceme hrát trochu jiný fotbal, než hrají ostatní týmy na vesnicích. Nemají ale ještě dost zkušeností v dospělém fotbale a na to občas doplácíme. Všichni jinak zápas odmakali. Je potřeba se z toho do příštího týdne ponaučit a doma zase vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - L. Němec [-] (24. J. Chlubna [-] ) , J. Fikar [-] , M. Votava [-] , J. Janáček [-] - T. Blažek [-] , P. Kučera [-] , K. Šmíd [-] , P. Klimeš [-] - Z. Frühbauer [-] , M. Slavík [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - D. Bartoška [-] , M. Skořepa [-] , M. Hložek [-] , J. Kordík [-] - F. Bouz [-] , O. Šafařík [-] , F. Brada [-] , J. Starý [-] - P. Venkrbec [-] , V. Hák [-]

ŽK: 41. T. Blažek - 33. F. Bouz . ČK: 78. J. Pakosta .
Hráči zápasu: M. Slavík , M. Votava - J. Starý .
Místo: Havlíčkova Borová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.