2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov odčinil zaváhání z minulého kola a na domácí půdě porazil rezervu Polné


Branky


0

Pacovští fotbalisté jistě chtěli v domácím utkání napravit svoji reputaci po minulém víkendu, kdy si nedokázali poradit s nováčkem soutěže z Ledče nad Sázavou, který jim uštědřil vysokou porážku 1:5. Po solidní první půli se fanoušci zavítavší na pacovský svatostánek branky nedočkali, ty totiž padaly až po přestávce. Domácí fotbalisté využili standardních situací a dokázali dostat míč za brankáře hostí hned dvakrát a připsali si tak premiérové body do tabulky nové sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

I přes atraktivní první poločas neviděli diváci žádnou branku

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání aktivněji. I přes úmorné horko nasadili pacovští od první minuty vysoké tempo, k němuž přidali i velkou dávku bojovnosti. Odměnou jim bylo hned několik vyložených šancí. Zcela osamocený unikal na brankáře Rychteckého Lukáš Rybčák, avšak svoji obrovskou příležitost nezužitkoval. Po rohovém kopu se ocitl úplně sám břed brankářem hostí pacovský obránce Kuran, ale z očí do očí Rychteckého ani on nepřekonal. Pro diváka fotbalově atraktivní první půle tak postrádala to nejdůležitější koření a na přestávku se odcházelo za bezbrankového stavu. 

Druhou půli rozhodly standardní situace

Do druhé půle však již domácí vstoupili, jak se patří. V 53. minutě se totiž z přímého kopu trefil perfektně Zdenko Rybčák a poslal Slavoj do vedení 1:0. O deset minut později Pacov jásal podruhé. Po faulu polenských se pískala penalta, kterou bez problémů proměnil Kostroun.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: Paradoxně jsme v první půli, kdy jsme byli podle mého názoru lepším týmem, nedokázali vstřelit branku. Měli jsme tam hned několik vyložených šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Ve druhé půli tak rozhodli standardní situace, když jsme první branku vstřelili z přímého kopu a druhou z penalty. Kluky však musím pochválit za vynikající tempo, které v horkém počasí nasadili.

Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Prohráli jsme, takže špatné! Domácí nás do ničeho moc nepustili, takže jsme si ani nevytvořili žádné šance. Ve druhé půli soupeř rozhodl po svou standardních situacích.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , J. Pavelec [-] , T. Kuran [-] , M. Kerouš [-] - Z. Rybčák [-] , M. Kostroun [-] , P. Stejskal [-] , L. Váňa [-] (80. D. Podolský [-] ) - L. Rybčák [-] , M. Faltýnek [-] (86. P. Miskai [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , M. Holas [-] - J. Holub [-] , V. Jelínek [-] , T. Holub [-] , J. Dvořák [-] - M. Šimek [-] (67. D. Kratochvíl [-] ) , T. Diviš [-] (56. L. Solař [-] )

ŽK: 46. L. Váňa , 64. J. Pavelec , 85. M. Kostroun - 52. P. Mezera , 62. S. Rychtecký .
Hráči zápasu: P. Stejskal , T. Faltýnek - J. Dvořák .
Místo: Pacov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.