Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 15:00

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice doma pohodlně porazila Pohled


Branky


0

Vynikající vstup do nové sezony za sebou mají věžničtí fotbalisté. Proti Pohledu se brzy ujali vedení a do poločasu stačili přidat ještě další dvě branky, čímž rozhodli utkání. Pohled i přes kvalitní herní výkon selhal v koncovce a z Věžnice odjel s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili hosté ve vlažném tempu. Hned ve 4. minutě odpískal sudí po faulu volný přímý kop, ke kterému se postavil domácí kapitán Chalupník. Ten z 35 metrů napálil míč přímo na bránu a nachytal brankáře hostí na švestkách. Skóre se znovu měnilo po půlhodině hry. Po úniku na kraji pole dokázali domácí odcentrovat před bránu, tam se nejlépe zorientoval Šejstal a zvýšil vedení na 2:0. Tentýž hráč dokázal v závěru prvního dějství přidat Pohledu ještě třetí ránu, když ve 42. minutě přeloboval branáře Růžičku. I pohledští fotbalisté se však v první půli dokázali prosadit, ovšem obě hezké střely Sobotky skončily na brankové konstrukci.

 

Ve druhé půli vsadil Pohled vše na jednu kartu a hrnul se vpřed, seč mu síly stačili. Ve velké příležitosti se objevil Bártík, jehož perfektně mířenou ranou pod břevno bravurně vytěsnil skvěle chytající Drahoš. Ten se blýsnul ještě dalšími třemi skvělými zákroky a naprosto tak vymazal pohledskou ofenzivu. Pohled tak i přes solidní herní výkon odjížděl z Věžnice s prázdnou. Ta si napak připsala premiérové tři body v nové sezoně. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: ohled měl dobrou přípravu, což potvrdil i v pohárovém utkání s Přibyslaví. Věděli jsme, že mají v záloze dva vynikající hráče Slanaře a Šnobla, takže jsme tomu přizpůsobili i hru. To se možná moc nelíbilo fanouškům, protože jsme přistoupili k nákopům na Šejstala, které ovšem vycházeli a on dal dva góly. Výborně zachytal také brankář Drahoš.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: I kdybychom hráli do rána, tak gól nedáme, protože jsme měli nehoráznou smůlu v koncovce a tři góly jsme domácím věnovali. Myslím, že jsme herně nepropadli, ale sráží nás individuální chyby a tentokrát i koncovka.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , M. Chalupník [-] , P. Mottl [-] - Z. Smutný [-] , J. Kocourek [-] , D. Pertlíček [-] , O. Prokeš [-] (85. M. Cakl [-] ) - M. Šejstal [-] (89. T. Kunc [-] ) , T. Neuwirt [-] (60. M. Krupička [-] )

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Bártík [-] , T. Šnobl [-] , J. Eis [-] , P. Siebenbürger [-] - P. Slanař [-] , L. Venc [-] , M. Sobotka [-] , D. Klement [-] - L. Freundenreich [-] (67. J. Žeguc [-] ) , V. Gruber [-]

ŽK: 23. M. Chalupník , 36. M. Šejstal - 5. L. Venc , 7. J. Eis .
Hráči zápasu: M. Šejstal , D. Drahoš .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.