Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty zabraly pozdě a tříbrankový náskok Třebíče B nedohnaly


Branky


0

Vedoucí celek soutěže, béčko Třebíče tentokrát zajíždělo na hřiště Koutů, které minulém kole podlehly poslední Třešti. Doma tak chtěli toto zaváhání napravit a pokud možno získat tři body. Třebíč zase chtěla potvrdit, že je na špičce tabulky právem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Třebíče a poločasové vedení o dvě branky

Vstup do zápasu vyšel Třebíči parádně. Hned v 1. minutě měl gólovou šanci Kovář, ale nedokázal proměnit. Ale za další minutu už se hosté radovali, když se po individuální akci Lorence dostal k odraženému míči  Cyril Marc Bagnon a střelou z přibližně dvaadvaceti metrů otevřel skóre. To hosty samozřejmě uklidnilo a domácí se jen velice těžko prokousávali k ohrožení jejich branky. Naopak to byli třebíčští, kterí měli další gólové šance, v jedné  z nich byl Novotný, ale prozatím neuspěl. Zvýšení náskoku tak přinesla 32. minuta, když Lorenc výborně potáhl balon, ideálně naservíroval míč na malé vápno Staňkovi, který bez problému uklidil balon do sítě a rázem to bylo 0:2. Domácí měli náznaky šancí, které ale obrana HFK v čele s pozorným Procházkou v brance, dokázala vždy eliminovat.

 

Tlak Koutů přišel pozdě

Do druhého poločasu nastoupili hosté lehce uspokojeni výsledkem a hra už neměla takový spád jako v prvním dějství. Třebíčským vázla kombinace, ale ani domácí se stále nedokázali prosadit, dvakrát jejich střely orazítkovaly tyč třebíčské branky. V 64. vystřídal Staňka Zsihovics, při prvním kontaktu s balonem o minutu pozdějhi se hbitě uvolnil u lajny, přihrál před bránu na Novotného a ten zvýšil na 0:3. Potom se hosté dostali ještě k dvěma dalším velkým šancím, ale nevyužili je, čehož využili domácí. Coufal v 77. minutě uvolnil Příhodu, ten pěkně obešel hostujícího obránce a přehodil vybíhajícího Procházku- 1:3. Za další čtyři minuty se ke střele zhruba z 25 metrů dostal Havelka a necelých deset minut před koncem to bylo už jenom jednu branku! Kouty vrhly všechny síly do útoku, ale kýženého vyrovnání už se nedočkali. Třebíč tak zejména zásluhou prvné půle vybojovala cenné tři body a právě o tři body také vede tabulku. Kouty se naopak po slibném začátku dál propadají tabulkou až na momentální jedenáctou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Až za stavu 3:0 hosté malinko povolili z koncentrace, a to nám v závěru pomohlo pouze zkorigovat na konečný stav na 3:2 pro hosty. Třebíč v tomto utkání vyhrála zaslouženě, a proto jim k vítězství gratulujeme.

HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: Věděli jsme, že v Koutech bývá specifické prostředí. Gól ve 2. minutě nám pomohl a hráli jsme pod menším tlakem a měli hodně šancí. Druhý poločas byl z naší strany nezodpovědný a laxní! Při vedení 3:0 jsme se ukolébali výsledkem, dovolili domácím snížit a dostat nás ke konci utkání pod tlak. Nastoupili jsme v jiném rozestavení s Markem Cyrilem Bagnonem, který hrál 3.ligu ve Francii a bude k dispozici A mužstvu. Potřebujeme, aby byl herně vytížený.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (68. R. Caha [-] ) , L. Paiskr [-] , J. Růžička [-] (46. J. Havelka [-] ) - F. Coufal [-] , M. Semrád [-] , Z. Doležal [-] , J. Roušar [-] - M. Příhoda [-] , F. Tenkl [-] (64. D. Hrubý [-] )

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Pohořilský [-] , M. Chalupa [-] , M. Mašek [-] , R. Houser [-] , T. Oberreiter [-] - D. Kovář [-] (89. L. Karásek [-] ) , D. Lorenc [-] , C. Bagnon [-] - T. Staněk [-] (64. T. Zsihovics [-] ) , R. Novotný [-] (77. L. Holý [-] )

ŽK: 90. T. Zsihovics .
Místo: Kouty. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - NENADÁL Pavel, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.