Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty nadělily Rantířovu půltucet branek a vyhouply se do čela soutěže


Branky


0

Zejména produktivní dvojice hráčů hostujících Koutů ve složení Tenkl - Příhoda rozložila obranu Rantířova, když dohromady zaznamenala pět vstřelených branek. Domácí drželi krok se soupeřem do konce prvního poločasu, pak už se skóre měnilo jenom na jedné straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se skóre přelávalo z jedné strany na druhou

Zápas loňského šestého týmu konečné tabulky se čtvrtým, to byl souboj mezi domácím Rantířovem a Kouty, které měly z minulé sezony soupeři co vracet. I přes značné horko se zápas odvíjel v poměrně rychlém tempu, hráči obou týmů se na začátek sezony zřejmě velice dobře připravili po kondiční stránce. Samotná hra byla lehce neurovnaná, ne všechny přihrávky nacházely svoje adresáty. Po necelé čtvrthodině hry se poprvé dokázal prosadit Rantířov, to když soupeřova obrana nedokázala odvrátit nakopnutý balon z hloub pole a nikým neatakovaný Vaňkát otevřel brankový účet tohoto zápasu. Hosté se ale nenechali inkasovaným gólem zaskočit a ani ne za deset minut poté se po pravé straně protáhl Coufal a přesnou přihrávou vyzval ke skórování Příhodu, který nezaváhal a vyrovnal na 1:1. V 35. minutě se Coufal znovu prosadit u pravé lajny a tentokrát našel osamoceného Tenkla, který otočil skóre na 1:2. Z vedení se hosté ale příliš dlouho neradovali, hned o minutu později se dopustili velké chyby v rozehrávce a pro Kubíka nebyl problém vyrovnanat stav- 2:2. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za remízového stavu, dostaly se Kouty k zahrávání rohového kopu v poslední minutě první poločasu, Tenkl nacentroval do vápna, kde do míče hlavou trkl Roušar a opět tak převážil misky vah na stranu hostujícího celku- 2:3.

Ve druhém poločase stříleli branky už jenom Koutečtí

V druhém poločase se již hráči z Koutů nemuseli zbytečně hnát někam dopředu a tak v pohodě přenechali hru domácímu Rantířovu a sami se díky kvalitnímu, rychlému přechodu do útoku a přesnými přihrávkami dostávali do brankových příležitostí. V 65. minutě tak přidal svou druhou trefu v zápase Příhoda a s domácími šancemi na zisk nějakých bodů to nevypadalo moc dobře. Přesto se ještě pokusili oživit hru dvěma střídáními, ale k nějaké větší šanci na korigování stavu se ani tak nedostali. Pátou branku do jejich sítě tak vstřelil v 81. minutě Tenkl, který tak dorovnal svou druhou brankou spoluhráče Příhodu, který nakonec zatloukl poslední hřebíček do rakve Rantířova, když v 89. minutě upravil skóre zápasu na 2:6 pro Kouty a stal se zároveň prvním letošním hattrickovým střelcem soutěže.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kouty
Richard Chylík: Hráčům patří uznání a poděkování za předvedený výkon a budeme doufat, že v dalším utkání předvedou před domácími fanoušky stejně povedenou hru s množstvím branek v soupeřově síti.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , D. Vaněk [-] , P. Pavlíček [-] , L. Kalný [-] (85. J. Lupač [-] ) - L. Vostál [-] , M. Vaňkát [-] (79. P. Cibulka [-] ) , J. Ščepka [-] (69. L. Kovačík [-] ) , L. Kubík [-] - M. Vacek [-] , D. Oberreiter [-] -

TJ Sokol Kouty
O. Veselý [-] - D. Hrubý [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] - R. Caha [-] , F. Coufal [-] , V. Navrátil [-] , J. Roušar [-] - M. Příhoda [-] , F. Tenkl [-] (85. A. Dočekal [-] ) -

ŽK: 70. M. Vaňkát - 86. D. Hrubý .
Hráči zápasu: F. Tenkl .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUDÍN Jan - MACH ING. Josef, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.