3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec o své výhře rozhodl v poslední desetiminutovce


Branky


0

Na umělou trávu do Humpolce zajížděla ještě do té doby první Mírovka, která ovšem z posledních tří zápasů získala pouhé dva body. To naopak domácí juniorka před 14 dny potvrdila, že na své umělce umí, když zde rozstřílela Štoky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný poločas ovšem bez branek

Mírovka přijela do Humpolce s taktikou hlubšího obranného bloku a s jedním hrotovým hráčem, kdy se hodlala spoléhat především na rychlé protiútoky. Její zesílený střed zpočátku přerušoval kombinaci domácích, bohužel pro ně se jim však v 18. minutě zranil J. Rásl a trenér Michal Marek byl nucen sáhnout ke střídání. Místo něj na plac poslal P. Rázla. Domácí si drželi míč více na svých kopačkách a byli lepší v kombinaci, převážně však na středu hřiště s minimem střeleckých šancí, kdy jejich dlouhé balony obrana Mírovky zpacifikovala. Ale ani domácí se nedostávali do žádných vyložených příležitostí, protože na druhé straně jejich šance na brejky vždy včas sebral domácí gólman J. Novák a při jediném povedeném samostatném úniku Mírovky, R. Němce zklamala koncovka. První poločas tedy skončil 0:0.

Rozhodlo vyloučení hostujícího hráče

Druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu a hře toho prvního, až do 58. minuty, kdy byl za zbytečné oplácení vyloučen hráč hostů J. Hejl. To byl impuls pro domácí juniorku, které se pomalu začalo dařit narušovat do té doby perfektně fungující obranu Mírovky. Gólové vyústění příšlo v 82. minutě, kdy se po rohovém kopu D. Kříženeckého míč snesl na hranici malého vápna a zde skóroval nikým nehlídaný J. Prokop, který prostřelil gólmana. Tento moment se po vyloučení projevil jako klíčový a poté, co Mírovka byl nucena svou hru otevřít, vehnal energii do kopaček Humpolce. V 88. minutě po snaze hostů o vyrovnání stavu, naopak dokázali domácí přidat druhý gól zápasu, když se trefil J. Žatečka a o dvě minuty pozdějí dokonce třetí gól juniorky vstřelil rychlonohý Z. Štěpán.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Přijížděl k nám první tým tabulky, očekávali jsme tedy kvalitný fotbal, což Mírovka následně potvrdila a ukázala své zkušenosti. Bylo to nadprůměrné a bojovné utkání u kterého po průběhu bylo jasno, že bude o jednom góle. Pomohlo nám vyloučení hostujícího hráče, který neunesl tlak, pod který se dostali. Po utkání plném emocí si myslím, že jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do utkání jsme vstupovali hodně oslabení (zraněný J.Šimon,F.Valášek,vykartovaný náš nejlepší střelec Honza Kaplan, se sebezapřením šel i přes natažený zadní stehenní sval můj klíčový středový hráč do defenzívy Jarda Rásl. Po třech bodových ztrátách jsme chtěli v Humpolci bodovat, do utkání jsme vstupovali s pokorou i vzhledem k předchozí domácí výhře Humpolce se Štoky(6-0). Utkání nakonec ovlivnilo několik faktorů: 1.Zranění mého klíčového hráče defenzívy Jardy Rásla již v 18. minutě 2.Vyloučení a zkrat Jirky Hejla (58min) 3."Opět" laciný inkasovaný gól z rohu,kdy jsme soupeři tuto branku doslova darovali - hrubé individuální chyby Chtěl bych svůj tým pochválit do 82. minuty utkání,kdy mi hráči plnili co jsme si v kabině řekli a předsevzali, ale lacinou a darovanou brankou z rohu, svůj kvalitní výkon doslova degradovali a svou práci úplně zhatili.



Sestavy


AFC Humpolec B
J. Novák [-] - J. Prokop [-] , T. Doležal [-] , M. Podoba [-] (73. N. Vrána [-] ) , A. Beránek [-] , M. Metál [-] - J. Paťha [-] , D. Kříženecký [-] , R. Nermut [-] - J. Žatečka [-] , Z. Štěpán [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - P. Lacina [-] , L. Semelka [-] , R. Němec [-] , M. Netopilík [-] , M. Zacha [-] , L. Freudenreich [-] , J. Hejl [-] , D. Dvořák [-] , M. Martínek [-] , J. Rásl [-] (19. P. Rázl [-] )

ŽK: 50. J. Prokop , 56. M. Metál , 85. J. Paťha - 15. J. Rásl , 78. M. Martínek , 89. J. Bradáč , 90. P. Rázl . ČK: 58. J. Hejl .
Hráči zápasu: J. Prokop , J. Paťha .
Místo: Humpolec - umělá tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - NOVOTNÝ František, KUCHYŇA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.