2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Chotěboř si doma nepohlídala druhou půlku zápasu a nakonec bere jen bod. Černovice se stávají remízovými králi soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hovořil pro domácí

Zápas nezačal za nikterak velkého tempa, hrálo se převážně od vápna k vápnu se souboji o střed hřiště. První gól dokázali vstřelit domácí ve 13. minutě, z brejkové situace se trefil J. Šimoňák po zaváhí obrany hostů. Tento gól domácí nakopl a vypracovali si ještě spoustu jiných gólových příležitostí, které však nedokázali proměnit až do 42. minuty, kdy Krédl dostal balón, na vápně šikovně zasekl a naservíroval ho J. Ondráčkovi, který se střelou nemýlil.

Hostům pomohlo vyloučení domácího hráče

Do druhého poločasu domácí jakoby vstupovali s tím, že si zápas už pouze pohlídají, čehož využili Černovice a dokázali stav utkání snížit v 54. minutě, když se trefil B. Bíro, který dokázal z pozice obráncy utéct po pravé straně a z poloviny hřiště šel sám proti gólmanovi. V 79. minutě byl vyloučen za řeči autor prvního gólu Šimoňák, což nahrálo hostům, kteří po pár minutách dokázali srovnat stav utkání na 2:2. Trefil se J. Vlach, který po centru z trestného kopu hlavičkoval neobsazený na zadní tyči. Chotěboř měla ještě snahu zvrátit utkání na svoji stranu, hosty však v bráně podržel K. Vošahlík.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Začátek prvního poločasu byl vlažný z obou stran, poté jsme byli lepší a vypracovali si mnoho gólových šancí, proměnili jsme bohužel jen dvě. Druhý poločas byl soupeř minimálně polovinu poločasu lepší. Když se nechal náš útočník vyloučit za řeči, ještě jsme se trochu báli o výsledek.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Bylo to hodně vyrovnané utkání, kdy se hrálo převážně o střed hřiště a bylo k vidění méně šancí. Herně jsme první poločas nebyli tak špatný, ale nedokázali jsme vstřelit gól. Druhou půlku už domácí spoléhali na to, že to uhrajou, ale nám se podařilo z brejku snížit a nakonec i po vyloučení jejich hráče vyrovnat. Ještě musím dodat, že nám Vošahlík zachránil tři body, když nás nekolikrát podržel.



Sestavy


FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - J. Ondráček [-] , J. Šimoňák [-] , P. Chlad [-] (46. R. Fiala [-] ) , F. Janda [-] (76. P. Ledvinka [-] ) , M. Běloušek [-] , P. Krédl [-] , F. Tůma [-] , M. Málek [-] , D. Čapek [-] , O. Šimon [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - D. Růžička [-] , V. Hůlka [-] , V. Míka [-] , B. Bíro [-] - P. Krejčí [-] , J. Míka [-] , J. Hadrava [-] , D. Maštalíř [-] - J. Vlach [-] , Š. Paclík [-]

ŽK: 45. J. Šimoňák - 52. B. Bíro , 69. D. Růžička , 89. J. Vlach . ČK: 79. J. Šimoňák .
Hráči zápasu: D. Čapek , M. Běloušek - J. Míka .
Místo: Chotěboř - umělá tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOUDA Josef - ZADINA Petr, KLEMENT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.