1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis vybojoval v Mírovce bod


Branky


0

Mírovka po slibně nastartovaném začátku soutěže je nyní už třetí zápas bez výhry. Tis si naopak domu veze cenný bod, po důrazném zápase s prvním týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi bojovné utkání

K vidění bylo vyrovnané utkání, možná s mírnou optickou převahou domácích. Prvních třicet minut se hrál fotbal na těžkém terénu většinou od vápna k vápnu a na gólovou šanci diváci čekali až do 29. minuty, kdy J. Rásl rozehrával trestný kop z půli hřiště a svým stříleným centrem našel hlavu kapitána domácích M. Netopilíka, který uspěl v souboji s hostujícím gólmanem a poprvé rozvlnil síť. Zbylé minuty do konce poločasu se hrál bojovný a nepříliš kvalitní fotbal s řadou nepřesností i díky těžkému terénu a do kabin se tedy odcházelo s jednobrankovým vedením.

Rychlý gól Tisu rozhodl o remíze

Do druhého poločasu vstoupili mnohem aktivněji hosté, kteří dokázali už ve 47. minutě srovnat stav utkání, když přišla brejková situace z pravé strany, poté co Rosecký unikl obránci Mírovky a následně přihrával před bránu, kde už gólmanovi J. Miřátský nedal střelou na přední tyč šanci. Další minuty druhého poločasu se odehrávali za mírné, avšak stálé převahy domácího mužstva. V 58. minutě vychytal hostující gólman R. Havel střelu Romana Němce. V 59. minutě Mírovka rozehrávala sérii rohových kopů, avšak bez důrazu ve vápně soupeře. V 76. minutě se z pravé strany, ale z ostrého úhlu řítil na gólmana domácích znovu Němec, který dobře volil zpětnou přihrávku pod sebe, avšak ta se opět nesetkala s potřebným důrazem domácích hráčů. V 78.minutě přišlo z pohledu Mírovky přísně vyloučení jejich klíčového hráče Honzy Kaplana za řeči proti rozhodčímu, který mu přidal druhou žlutou kartu. I přes toto vyloučení však Mírovka chtěla utkání překlopit na svou stranu, což se jí ale už nepovedlo. Nakonec mohla ještě ztratit, ale podržel ji v 87. minutě brankář J. Beděra, když vychytal hráče Tisu, který na něj postupoval sám ze strany. Tuto střelu však včasným vyběhnutím dokázal vyrazit.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Po dvou předchozích ztrátách jsme chtěli v domácím utkání naplno bodovat. Utkání se hrálo na těžkém terénu, což kvalitnímu fotbalu vůbec neprospělo. Myslím si, že jsme v něm ztratili 2 body. Výhru jsme si za naši aktivitu zasloužili. Hráčům nemám moc co vytknout. Tis předvedl standartní kvalitní výkon a k bodu Mílovi Kozlíkovi gratuluji. Velice mě mrzí necitlivé a přísné vyloučení Honzy Kaplana,který nám do závěrečných minut chyběl a hlavně bude chybět i v utkání následujícím.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Dneska to byla z obou stran kopaná, kdy nám neseděl důraz soupeře a příliš se nám nedařila kombinace. Ani terén tomu však moc nenahrával. V Mírovce je vždy těžké prostředí, nejsme spokojeni s průběhem zápasu, kdy jsme chtěli hrát fotbal, ovšem domácí byli důraznější.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - J. Kaplan [-] , P. Lacina [-] , R. Němec [-] , L. Semelka [-] (87. B. Švec [-] ) , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] , M. Martínek [-] , D. Dvořák [-] , J. Hejl [-] , J. Rásl [-]

TJ Tis
R. Havel [-] - F. Vala [-] , V. Mareš [-] , J. Bárta [-] , M. Mišta [-] (66. P. Šiška [-] ) - M. Kozlík [-] , T. Vacek [-] , J. Rosecký [-] , T. Kozlík [-] (58. T. Chlad [-] ) - J. Zezulák [-] , J. Miřátský [-] (63. M. Sládek [-] )

ŽK: 15. L. Freudenreich , 21. J. Kaplan - 79. J. Bárta , 89. V. Mareš . ČK: 82. J. Kaplan .
Hráči zápasu: V. Mareš .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NIEDERLE Zdeněk, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.