Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Pro Budíkov byla tato prohra třetí v řadě a společně s Pacovem mají devět bodů. Drží se tak ve spodní části tabulky. Kostelec si naopak polepšil a drží klidný střed.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a poté trápení

Kostelec do zápasu vstoupil s velkou vervou, když se trefili už ve 3. minutě zápasu, To se  po odraženém balónu ke střele z dvaceti metrů dostal M. Kračmar a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Ovšem to bylo z prvního poločasu z pohledu gólů vše. Domácí si hned od prvních minut sice vypracovávali velké množství šancí.  Proměňovávat je, už pro ně však bylo obtížnější, a tak diváci mohli sledovat velkou přehlídku spalování i těch nevyloženějších tutovek. K tomu všemu, trenér musel sáhnout ke střídání M. Kočího, který se v 17. minutě zranil a nahradil ho J. Bartejs.

 

Dva góly domácích až v závěru

Ve druhém poločase se na průběhu nic neměnilo, zejména A. Procházka zahazoval jednu šanci za druhou. Nakonec se mu však kýžený gól podařilo vstřelit a to v 84. minutě ve velkém stylu, když se trefil z vápna do šibenice. Kostelec nakonec v samém závěru dokázal vstřelit i třetí gól a to znovu M. Kračmar, když tentokrát po skrumáži před bránou dorážel balón do brány.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Láznička Josef - trenér: Za první poločas jsme neproměnili velké množství šancí. Hra od nás nebyla špatná, avšak nedáváme góly. Dneska se kluci nadřeli a nakonec vybojovali tři body.




Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - P. Čírtek [-] , F. Gavallér [-] (65. F. Wasserbauer [-] ) , M. Kočí [-] (17. J. Bartejs [-] ) , L. Nikodým [-] (74. M. Smejkal [-] ) , M. Sekan [-] , M. Kružík [-] , M. Kračmar [-] , A. Procházka [-] , M. Fejt [-] , J. Procházka [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - M. Páša [-] , F. Žáček [-] , M. Zet [-] , M. Wallisch [-] - T. Prokop [-] , M. Sadský [-] , K. Grant [-] , M. Kovář [-] - J. Novák [-] (77. M. Vodrážka [-] ) , L. Kavka [-] (46. V. Haman [-] )

ŽK: 23. M. Kračmar - 52. M. Sadský , 68. K. Grant .
Hráči zápasu: R. Plavec , M. Fejt .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SLIŽ Emil - PŮLPÁN Ondřej, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.