2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice vyměnily Štoky na druhé příčce tabulky


Branky


0

Košetice si připsali další výhru v řadě a stoupají tabulkou. Díky zaváhání Štoků v Humpolci se posunuly už na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohli v první půli vést mnohem vyšším rozdílem

První poločas byl jasně v režii domácího týmu, který si vypracoval několik slibných šancí, ale do 30. minuty nedokázal využít ani jednu ze svých třech tutových. Dočkali se až ve 31. minutě, kdy nejprve Paťha nastřelil břevno, avšak z následné dorážky se gólově vyznamenal košetický nejlepší střelec Z. Tržil. Hosté si svou jedinou příležitost, zato však velmi nadějnou nechali až do 45. minuty, kdy však jejich střelu bravůrním zákrokem zlikvidoval gólman domácích J. Jíša.

 


V každém poločase po góle

Do druhé půle domácí vstoupili lehce nekoncentrovaní a nechali Černovice vypracovat si další slibnou příležitost, ti ji však proměnit znovu nedokázali, kdy Jonák nastřelil pouze břevno. Tento okamžik však Košetice probudil a vrátili se zpátky k zápasu a nechávali si míč více na svých kopačkách. A také v kombinaci byli lepší. V závěru zápasu jejich vítězství pečetil T. Vejsada střelou z velkého vápna do šibenice brankáře hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Do 30. minuty jsme spálili tři tutovky, tím pádem jsme první poločas mohli vézt mnohem větším rozdílem. Do druhé půlky jsme nastoupili lehce nekoncentrovaní, poté jsme však už převzali iniciativu a byli suverénně lepší.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Ze strany Černovic byl první poločas hodně špatný. Druhý už přišlo trošku zlepšení, ale bylo to zasloužené vítězství Košetic. Bylo u nás znát, že chyběl Libor Koller.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - T. Bejček [-] (75. M. Sovka [-] ) , T. Kadlec [-] , P. Papež [-] , J. Vlk [-] (84. M. Čermák [-] ) , P. Paťha [-] , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - B. Bíro [-] (46. P. Jůn [-] ) , D. Růžička [-] , V. Míka [-] - D. Maštalíř [-] , J. Míka [-] (74. J. Hadrava [-] ) , T. Kohout [-] , P. Jonák [-] , M. Míka [-] (84. J. Vlach [-] ) - R. Kubů [-] , Š. Paclík [-]

ŽK: 65. T. Bejček , 88. Z. Tržil - 55. D. Růžička .
Hráči zápasu: A. Vejsada , P. Paťha - V. Míka .
Místo: Košetice. Počet diváků: 230. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - SVOBODA Jan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.