0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Nový Rychnov je stále na posledním místě tabulky a nadále čeká na své první vítězství v sezóně. Drží se na posledním místě tabulky a to s pouhými dvěma body. Naopak Herálec se touto výhrou vyšplhal na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nebyli produktivní, hostům se naopak své akce dařilo dotahovat do konce

Hosté se ujali vedení už v 10. minutě, kdy se prosadil po pěkné kombinační akci na jeden dotek J. Pátek. Domácí měli šance Mugrauerem, ten však v zakončení selhal a Mareš nastřelil dvakrát pouze břevno. Ve 27. minutě do dvougólového vedení poslal Herálec P. Paclík a tento výsledek vydržel až do poločasu. Po 4 minutách hry druhé půle hosté dokázali po pěkné křídelní akci přidat svůj třetí gól, tentokrát z kopaček V. Vašáka. Do konce zápasu dokázal Herálec dokonat bůra, když se mezi střelce zapsali ještě po podobných akcích F. Buben a S. Komůrka.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef, hlavní pořadatel TJ Start Nový Rychnov: Domácí nehráli tak špatně, jak napovídá výsledek, bohužel dvakrát nastřelili břevno a nedokázali vstřelit gól.

TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: Od začátku to byl jednoznačný zápas. Potom, co se nám podařilo vstřelit pět branek, jsme vyhráli zaslouženě



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - D. Karpíšek [-] , J. Švec [-] , R. Koubek [-] , L. Ehl [-] (46. L. Císař [-] ) - J. Kratochvíl [-] , K. Fíla [-] , J. Mareš [-] , O. Kratochvíl [-] - M. Mugrauer [-] (64. V. Březina [-] ) , V. Mareš [-]

TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - L. Stojan [-] , P. Paclík [-] , P. Med [-] , V. Ulrich [-] - J. Kohout [-] , O. Král [-] , J. Pátek [-] (61. L. Filínský [-] ) , J. Stojan [-] (72. M. Stojan [-] ) - F. Buben [-] , V. Vašák [-] (84. S. Komůrka [-] )

ŽK: 66. J. Kratochvíl .
Hráči zápasu: V. Mareš - A. Žáček , J. Stojan .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURZA Milan - NENADÁL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.