0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Herálec po předchozích dvou prohrách dokázal v posledních dvou kolech urvat po jednom bodě za dvě bezbrankové remízy. Štoky si touto remízou nechali upláchnout vedoucí Mírovku na rozdíl sedmi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavní událostí prvního poločasu byl neuznaný gól domácích

První poločas byl ve znamení vyrovnaného utkání s minimem šancí a s množstvím nepřesností na obou stranách. Za zmínku asi nejvíce stojí neuznaný gól Herálce, při kterém rozhodčí nejdříve odmával a poté i hlavní odpískal ofsajd, což se domácímu publiku ani hráčům příliš nezamlouvalo. do kabin se tedy odcházelo bez branek.

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas začali aktivněji hosté a udržovali si územní převahu. Vytvořili si také několik slibných šancí, Štoky se však do vedení nedokázali dostat hlavně kvůli dobře chytajícímu Žáčkovi. Jednu z jejich velkých šancí také zastavilo břevno Herálecké branky. Posledních deset minut zápasu sebrali domácí zbytek sil a pokusili se zvrátit výsledek zápasu na svou stranu, ale své šance proměnit také nedokázaly, kdy se na druhé straně zaskvěl gólman Exner. Nakonec tedy oba týmy rozdělili bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: První poločas byl vyrovnaný, my jsme byli možná o něco lepší. Bohužel nám nebyl v prvním poločase uznán gól pro ofsajd, za což jsme se cítili mírně poškození. Ve druhém nás podržel skvěle chytající gólman Žáček.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš, vedoucí TJ Sokol Štoky: První poločas byl na obě strany neurovnaný s příležitostmi spíše na naší straně. Druhý poločas už jsme Herálec k ničemu nepustili kromě posledních deseti minut.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - V. Hrala [-] , P. Paclík [-] , L. Stojan [-] , P. Med [-] - O. Král [-] , J. Kohout [-] (63. V. Ulrich [-] ) , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] - F. Buben [-] , V. Vašák [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , J. Holík [-] , D. Šprla [-] , T. Gleixner [-] (46. D. Kunc [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , T. Kubát [-] (76. M. Dáňa [-] ) , L. Stehlík [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 25. V. Hrala , 30. J. Kohout , 38. P. Med , 71. F. Buben - 13. A. Dáňa , 43. J. Lóži , 56. D. Kunc .
Hráči zápasu: A. Žáček - M. Exner , T. Kubát .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLIŽ Emil - JANOVSKÝ Aleš, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.