0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Mužstvo Herálce si dokázalo z derby v Humpolci přivést bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas o jednom gólu už od začátku

Od začátku zápasu bylo vidět, že zkušení hráči Herálce si v zápase proti mladému a běhavému týmu Humpolce přijeli pro remízu. Také bylo jasné, že bude k vidění zápas o jednom gólu. Juniorka vstoupila do zápasu velmi aktivně, kdy celý první poločas bušila do obrany hostů, ta však držela i za pomoci jejich gólmana A. Žáčka, který i přes převahu Humpolce v první půlce zas tolik práce neměl.

Gól nakonec nepadl ani jeden

Druhá půlka začala ještě větší převahou domácích, kteří si vypracovali mnoho rohů, žádný z nich však nedokázali gólově ocenit. Gól se jim nepodařilo vstřelit ani po odpískaných faulech ze standardních situací a ani J. Žatečka v největší šanci zápasu, nedokázal dopravit míč ze tří metrů do prázdné brány, kdy ho poslal pouze vedle tyče. Gól tak diváci v tomto zápase neviděli a týmy si rozdělily bod za bezbrankovou remízu.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: Juniorka byla konečně v plné sestavě, Herálec však přijel se zkušeným mančaftem, který už odehrál něco ve vyšších soutěžích. Hosté nakonec ubránili pro ně cenný bod, protože průběh zápasu byl jednoznačně v naší režii.

TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: Humpolec nás tlačil, můžeme být rádi za ten bod, že vůbec máme. Podržel nás Žáček v brance, zlikvidoval několik větších šancích, my jsme se utápěli v kličkách ve vápně a u dvou šancí jsme přestřelili bránu.



Sestavy


AFC Humpolec B
J. Novák [-] - T. Doležal [-] , T. Vrátný [-] , R. Nermut [-] , M. Metál [-] , P. Fikar [-] - J. Prokop [-] , M. Šilpoch [-] , M. Podoba [-] (69. Z. Štěpán [-] ) - J. Žatečka [-] , J. Paťha [-] (80. T. Brdečka [-] )

TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - V. Hrala [-] , P. Paclík [-] (46. V. Ulrich [-] ) , L. Stojan [-] , P. Med [-] - L. Filipský [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] - F. Buben [-] , V. Vašák [-] (81. F. Dobrovič [-] )

ŽK: 51. J. Prokop - 51. J. Kohout , 81. L. Stojan , 83. V. Hrala .
Hráči zápasu: T. Vrátný , J. Prokop - A. Žáček .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - TOMAN Radek, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.