2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Tento zápas nám přinesl souboj dvou "béček" ze kterého nakonec jako spokojenější tým odešli domácí, kteří udrželi na své straně čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Od začátku zápasu měl více ze hry domácí tým a tlačil se do gólových šancí. Ovšem celý první poločas obrana Humpolce odolávala a to i na úkor útoku, ve kterém skoro nic nepředvedl a dopředu to z jejich strany nebylo ono. I přes převahu Chotěboře se však do kabin odcházelo za nerozhodného stavu, jelikož domácí svůj tlak zužitkovat nedokázali.

Během pěti minut bylo rozhodnuto

Ve druhé půli zápasu se sice hra trochu vyrovnala, ale domácí si stále vytvářeli více gólových příležitostí, až se jim v 53. minutě konečně podařilo dosáhnout kýženého gólu z kopaček J. Šimoňáka. Hosté se však s tímto stavem nehodlali smířit a snažili se průběh zvrátit, netrvalo však dlouho a domácí se po chybě v obraně dokázali dostat do dvoubrankového vedení, kdy se tentokrát trefil F. Janda. To už Humpolec úplně zlomilo a i přesto, že si vypracoval nějaké pološance, prakticky nedokázali ohrozit bránu domácího gólmana. Chotěboř si tak zaslouženě připisuje na svou stranu tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: Souboj dvou béček je vždy zvláštní. Od začátku jsme se tlačili více do zakončení. Ve druhém poločase už jsme své šance dokázali zužitkovat.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: Juniorka byla v nestandartní sestavě. Máme hodně zranění a někteří hráči byli pryč, což se podepsalo na našem výkonu. Chotěboř měla převahu, od nás to dopředu bylo slabé. Domácí zasluženě vyhráli.



Sestavy


FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - O. Šimon [-] , D. Čapek [-] , M. Dočkal [-] , F. Tůma [-] - M. Pospíšil [-] (82. R. Fiala [-] ) , J. Novák [-] , M. Běloušek [-] , T. Kohout [-] - P. Krédl [-] (46. J. Šimoňák [-] ) , F. Janda [-] (70. A. Turek [-] )

AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - M. Metál [-] , T. Pícha [-] (60. J. Žatečka [-] ) , T. Vrátný [-] , T. Doležal [-] - J. Prokop [-] , J. Paťha [-] , M. Šilpoch [-] , M. Podoba [-] - D. Maršík [-] (82. I. Brdečka [-] ) , A. Beránek [-]

ŽK: 36. J. Novák , 76. M. Pospíšil - 23. J. Paťha , 23. T. Vrátný , 55. M. Metál , 63. J. Prokop .
Hráči zápasu: M. Dočkal , F. Tůma - T. Vrátný .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANZL Daniel - TOMAN Radek, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.