1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Štoky se výhrou na půdě Kostelce dostali na druhé místo tabulky. Napravili tak své zaváhání z minulého zápasu, kdy doma dokázali s Košeticemi získat pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích k ničemu nevedla

Domácí fotbalisté byli od začátku zápasu v poli na držení míče lepší, avšak nedokázali si vypracovat vyložené gólové příležitosti, nadruhou stranu hosté ze Štoků se snažili hrát převážně na brejky. Paradoxně však vstřelili gól jako první hosté a to z rohu, kdy T. Kubát ve 21. minutě naskočil na centr a hlavou poslal míč křížem k brance a ten se odrazem od tyčky dostal do brány. Ve 35. minutě přišla chyba domácí obrany, které hosté dokázali využit, rychle se dostali do protiútoku na jehož konci stál J. Dáňa - 2:0. To hosty nakoplo, dostali se na koně a byli nebezpečnější. Do poločasu se však skóre hry už nezměnilo.
 

Snaha Kostelce udělat něco s výsledkem nevyšla

Do druhého poločasu domácí vstoupili aktivně, se snahou udělat něco s dosavadním průběhem zápasu. Podařilo se jim snížit v 63. minutě , kdy se hlavou trefil F. Gavaller. To hráče Kostelce trochu povzbudilo a začli se ještě více tlačit dopředu, Štoky se tak znovu věnovali pouze protiútokům, které jim přinesli tři gólové příležitosti, které však neproměnili, kdy například po faulu z trestného kopu trefili břevno. Kostelec i přes svůj tlak ovšem druhý gól přidat nedokázal a tak přišla odpověď hostů, kdy v závěru zápasu Kubátovu střelu gólman domácích vyrazil před sebe, ten samý hráč však míč ještě dokázal doběhnout, ale následně byl faulován a byla mu odpískána penalta, kterou suveréně proměnil D. Kunc.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Soupeř se po proměněné standardní situaci dostal do vedení. Druhý gól přidal po naší chybě v obraně. Druhý poločas jsme bohužel své šance nedokázali proměnit.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš, vedoucí TJ Sokol Štoky: Domácí byli v držení míče lepší, my jsme se věnovali převážně brejkům. V Kostelci to bylo vybojované vítězství v sestavě, která by normálně nehrála.



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Telčer [-] , J. Procházka [-] , M. Kočí [-] , P. Čírtek [-] - L. Nikodým [-] (82. V. Lukšů [-] ) , J. Svoboda [-] (75. F. Wasserbauer [-] ) , M. Pech [-] , M. Sekan [-] - M. Kružík [-] , F. Gavallér [-] -

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Fic [-] , J. Lóži [-] , J. Holík [-] , T. Gleixner [-] , T. Kubát [-] (88. J. Brož [-] ) , L. Havel [-] , L. Stehlík [-] , J. Dáňa [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 61. M. Kočí , 74. M. Telčer - 75. J. Lóži , 90. L. Havel .
Hráči zápasu: M. Sekan - T. Kubát .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MÜLLER Jiří, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.