0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Mírovka si další výhrou pojistila náskok a hřeje se i nadále na prvním místě tabulky. Jako jediný tým soutěže je stále ještě bez prohry. Tentokrát to odneslo na svém hřišti mužstvo Lípy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl gól do kabin

Hosté šli do vedení v 19.minutě, kdy po standardce zahrávané R. Němcem, který přehodili val domácích J. Kaplan zůstal před brankářem sám a toho posléze zkušeně přehodil. Důležitý gól pro Mírovku byl z kopaček P. Laciny ve 44. minutě, kdy těsně před odchodem do šatny poslal hosty do dvougólového vedení. To po centru F. Valáška, si Lacina v náběhu okolo penalty převzal míč a poté ho poslal do protipohybu domácího gólmana. Tento gól byl dle slov trenéra hostů klíčový.

Nedáš dostaneš

Ve druhém poločase přišla i jediná gólová šance domácích, ale jejich útočník při náběhu selhal a gólman Mírovky J. Bradáč tuto šanci dobře nastavenýma rukama zneškodnil. A tak přišel třetí gól hostů, který uzavřel skóre. Svůj druhý gól přidal P. Lacina po Netopilíkově lobu gólmana.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: Měli jsme hodně poskládanou sestavu, ale zaslouženě jsme prohráli. Soupeř byl lepší, co se týče agresivity na míči i zakončování.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Měli jsme v živé paměti zarputilost soupeře, kdy jsme v minulé sezóně s nima vedli 2:0 a zápas nakonec skončil 2:2 i přes to, že hráli v deseti, ale chtěli jsme tu získat tři body. A nakonec jsme tento zápas celkem v pohodě zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - A. Kutlvašr [-] (16. L. Havel [-] ) , F. Mareš [-] , J. Havel [-] , J. Kutlvašr [-] - J. Rosecký [-] , Š. Miklis [-] -

TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - J. Rásl [-] , R. Němec [-] (73. P. Dvořák [-] ) , J. Hejl [-] (63. L. Freudenreich [-] ) , M. Zacha [-] , F. Valášek [-] , M. Netopilík [-] , M. Martínek [-] , P. Lacina [-] , J. Kaplan [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 33. F. Šimek , 72. M. Prokš , 84. J. Kutlvašr .
Hráči zápasu: P. Vašák , Š. Miklis - P. Lacina .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - KUCHYŇA Viktor, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.