1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Velmi dramatické utkání bylo k vidění ve Štokách. Sudí zde rozdali velké množství žlutých karet a na konci zápasu došlo i na vyloučení. Vypjatý zápas nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu vládli hosté

První poločas byli hosté lepším týmem, Štoky se snažili hrát spíše odzadu a tak Košetice měli územní převahu. V 19. minutě otevřel skóre zápasu hostující Z. Tržil. Následovalo ještě mnoho dalších šancí, které se však gólově neujali a tak se odcházeli do kabin s jednobrankovým rozdílem.  

Vylučování v závěru zápasu

Ve druhé půli přišlo srovnání hry, chvílema byli i domácí o něco lepší, a tak přišlo zasloužené srovnání v 69. minutě od J. Kubáta. To však bylo z pohledu gólů tento zápas už vše. Na konci vyhroceného utkání, kdy bylo rozdáno mnoho žlutých karet, se ještě strhlo ke strkanici, kdy rozhodčí vyloučil na každé straně jednoho hráče.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Tomáš Karlík, trenér TJ Sokol Štoky: První poločas hosté byli lepším týmem, ve druhé půli jsme už hru srovnali. Závěr byl velmi nervózní.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: To, co dnes předvedli rozhodčí, jsem za svou kariéru ještě neviděl. Hlavně druhou půli se obraz hry naprosto změnil a to i díky sudím.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Holík [-] , T. Gleixner [-] , J. Fic [-] , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , J. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Paťha [-] , T. Kadlec [-] , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , L. Kubů [-] , Z. Tržil [-] , T. Bejček [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 20. T. Vejsada , 47. P. Paťha , 60. Z. Suk , 62. L. Kubů , 76. A. Vejsada , 81. T. Kadlec , 90. J. Jíša . ČK: 90. J. Kubát - 90. T. Kadlec .
Hráči zápasu: T. Vejsada , L. Hanousek .
Místo: Štoky. Počet diváků: 105. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - BÍLEK Zdeněk, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.