Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Juniorka Humpolce chtěla doma napravit neúspěch po minulém výprasku od Košetic, to Kostelec byl naopak psychicky posílený výhrou nad Tisem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól

Humpolci se povedl začátek zápasu, kdy po kolmém pasu Z. Štěpán utekl obráncům a už v 9. minutě otevřel skóre pro svůj tým. Domácí vcelku dobře kombinovali a vyracovali si dost šancí, ale bez gólového efektu. Naštěstí však jejich obrana poučená z minulého týdne tentokrát pracovala naprosto bez chyby.

 

Humpolec se mohl spolehnout na kvalitní obranu

Druhý poločas už Kostelec zapracoval na svém výkonu a přidal, ale rezervu držel gólman a všechny šance hostů dokázal vykrýt. Humpolec tak přečkal asi 20 minutovou převahu po začátku poločasu a odpověděl po brejkové akci M. Šilpochem v 76. minutě. Dostal se tak do dvou brankového vedení. Ovšem doteď bezchybně pracující obrana domácích předvedla jedinou svou nepozornost v zápase a za hosty snižoval V. Lukšů - 2:1 Nicméně kontaktního gólu nikterak nevyužili a a juniroka se opět zvedla a nepřipustila už další komplikace, kdy vedení před koncem zápasu pojistil J. Prokop. Po tomto gólu už Kostelec neměl sílu a na humpolecké půdě podlehl.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: V kvalitním utkání Kostelec ukázal své přednosti a důvod, proč se drží vždy ve špici I.B třídy. My jsme však, hlavně v defenzivě, dnes zahráli velmi dobře a výsledek je spravedlivý.

SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Humpolec má mladý mančaft. Udělali jsme hrozné chyby, hlavně první gól jsme jim věnovali. Věděli jsme že budou chtít napravit výsledek minulého zápasu, ale my jsme hráli špatně.



Sestavy


AFC Humpolec B
J. Novák [-] - R. Nermut [-] , P. Fikar [-] , M. Metál [-] , T. Vrátný [-] - J. Žatečka [-] , J. Prokop [-] , M. Podoba [-] , M. Šilpoch [-] - Z. Štěpán [-] , T. Brdečka [-] (85. L. Brávek [-] )

SK Kostelec
R. Plavec [-] - A. Procházka [-] , J. Procházka [-] , P. Čírtek [-] - F. Wasserbauer [-] (46. R. Ohnsorg [-] ) , M. Fejt [-] , M. Sekan [-] (81. V. Lukšů [-] ) , M. Smejkal [-] (74. J. Gabrhel [-] ) - F. Gavallér [-] , J. Bartejs [-] - M. Telčer [-]

ŽK: 39. Z. Štěpán , 59. M. Šilpoch , 67. P. Fikar , 78. J. Prokop - 86. M. Fejt . ČK: 86. Z. Štěpán .
Hráči zápasu: J. Prokop , Z. Štěpán .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZADINA Petr - KRULÍK Josef, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.