Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Humpolce po 17ti neprohraných zápasech v řadě padla a to hned velkým rozdílem, kdy se o to postarali Košetice. Humpolec si svou neporazitelnost držel od 8.11.2014, ale vše musí někdy skončit..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase nic nenasvědčovalo tomu, že si domácí zastřílí

Košetice se hned na začátku zápasu dostali do rychlého vedení po dvou standardních situací, kdy se dvakrát trefil Z. Tržil. Poté Humpolec začal být herně lepší, ale nedokázal si vypracovat žádnou pořádnou šanci. Košetičtí tak mohli v poklidu do kabin odcházet za dvoubrankového vedení.

 

Ve druhé půli přišel nášup

Juniorce Humpolce se podařilo snížit až ve 2. poločase, kdy se mezi tyče hostů z trestného kopu trefil A. Beránek, to však bylo ze strany domácích vše a hosté se svojí odpovědí nečekali dlouho. Už o dvě minuty pozdějí upravovali znovu na rozdíl dvou branek, tentokrát v podání L. Hanouska. To byl signál pro Košetice, které přidali na obrátkách a postupně do humpolecké svatyně nasypali ještě další čtyři branky. Domácí už nebyli schopní žádného odporu a hosté si tak na hřišti dělali co chtěli a i díky tomu Z. Tržil dokonal hattrick a k tomu stačil přidat ještě dvě asistence. Košeticím se tak povedlo zlomit 17ti zápasovou neporazitelnost humpolecké rezervy a nechali si všechny body doma.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: Zahráli jsme nad očekávání dobře. Konečně jsme byli kompletní. Pomohli nám rychlé góly. Kromě 15 minut v prvním poločase jsme byli lepší a zaslouženě jsme zvítězili.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: Průběh byl pro juniorku dosti špatný. Rozhdoující chvíle byla ve druhém poločase, do kterého jsme vstoupili solidně a dokázali jsme vstřelit kontaktní gól. Když však soupeř přidal další brnaku, přišel zlom a naše obrana se rozsypala. Sice jsme nebyli v kompletní sestvavě, ale zápas jsme naprosto nezvládli.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Papež [-] , Z. Suk [-] , L. Kubů [-] , Z. Tržil [-] (80. M. Čermák [-] ) , T. Bejček [-] (69. P. Paťha [-] ) , V. Vlk [-] (71. T. Kadlec [-] ) , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , J. Vlk [-] , T. Vejsada [-]

AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - A. Beránek [-] , M. Metál [-] , M. Pecha [-] , T. Doležal [-] - M. Šilpoch [-] , J. Prokop [-] , N. Vrána [-] , M. Podoba [-] - P. Fikar [-] (75. D. Maršík [-] ) , J. Žatečka [-]

ŽK: 23. A. Vejsada , 30. T. Vejsada , 61. P. Papež - 9. M. Podoba , 14. J. Žatečka , 69. P. Fikar , 86. J. Prokop .
Hráči zápasu: Z. Tržil - J. Prokop .
Místo: Košetice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - MACHAČ Šimon, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.