0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa znovu prohrála


Branky


0

Lípa je v nové sezóně stále bez výhry a spolu s Novým Rychnovem mají pouze jeden jediný bod. Štoky se naopak touto výhrou posunuly na druhé místo tabulky se stejným počtem bodů jako Tis, ale lepším skóre a stíhají tak vedoucí Mírovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly a vyloučení, to stihl hostující Jan Žíla za poločas

Hosté začali zápas lépe, byli mnohem aktivnější a hned ve 2. minutě zápasu se dostali do vedení po gólů J. Žíly. V 17. minutě se jim však zranil záložník J. Dáňa a trenér byl nucen sáhnout ke střídání. Na plac se tak, místo již zmiňovaného hráče, postavil D. Šprla. To ovšem Štoky nezabrzdilo a svůj druhý gól zápasu přidal J. Žíla. Dosud výborně hrající Žíla, který přinesl hostům dvougólové vedení, však ve 38. minutě neudržel své nervy na uzdě a oplatil soupeřově hráči faul, kdy ho v přerušené hře z boku kopl do nohy a byl vyloučen. Tento moment rozhodl o strategii Štoků, kdy se začali věnovat soustředěné defenzívě a snaze nepouštět Lípu do šancí.

Štoky stav ubránily

Ve druhé půli scénář zápasu pokračoval tam, kde na konci první půle začal, hosté bránili výsledek a domácí se snažili se stavem skóre něco udělat. Štoky měly několik brejkových situací, domácí se věnovali především střelbě z delší vzdálenosti. Na obou stranách zazvonilo břevno. V 82. minutě byl vyloučený také domácí hráč M.Fejt po druhé žluté kartě, a tak se poměr sil na obou stranách vyrovnal. Štoky si tak svůj výsledek do konce zápasu už pohlídali, i přes to, že hráli skoro 50 minut o deseti hráčích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: Štoky byly výrazně lepší a 100% lepší v proměňování šancí. My měli čtyři šance, ale nedali jsme žádný gól. Přes půlhodiny jsme hráli přesilovku, ze které jsme nic nevytěžili a nakonec jsme zaslouženě prohráli.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš, vedoucí TJ Sokol Štoky: Výkon dnešního zápasu patřil k těm průměrným. Po vyloučení jsme se soustředili na defenzivu a zahušťování hřiště, aby se domácí nedostávali do šancí. Příležitostně jsme se pouštěli do brejků. Hlavní pro nás bylo uhlídat výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Fejt [-] , M. Fejt [-] - M. Kříž [-] , M. Špinar [-] , F. Mareš [-] (39. F. Šimek [-] ) , J. Rosecký [-] , J. Havel [-] (61. M. Prokš [-] ) , L. Starý [-] - P. Souček [-] (46. J. Vácha [-] )

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] (89. J. Fic [-] ) , J. Žíla [-] , M. Prokš [-] , J. Dáňa [-] (17. D. Šprla [-] ) , J. Holík [-] (90. T. Gleixner [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , J. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 3. M. Fejt , 23. L. Starý , 67. F. Šimek , 71. J. Vácha , 86. M. Prokš - 84. A. Dáňa . ČK: 82. M. Fejt - 38. J. Žíla .
Hráči zápasu: L. Stehlík .
Místo: Lípa. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - POJEZNÝ Karel, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.