3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Ve 4. kole do Štoků zajížděli hosté z Černovic, kteří ještě nevyhráli a určitě by rádi tento stav zlomili právě zde, to však nehodlali dopustit domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli černovičtí ve Štokách vévodili

Do prvního poločasu vstoupili mnohem lépe hosté z Černovic, kteří celou první půlku kombinovali a měli míč více na svých kopačkách. Také si vytvořili několik šancí, což se jim vyplatilo ve 41. minutě, kdy se po pěkné kombinaci na levé straně z velkého vápna k tyči trefil J. Hadrava mladší. Také jim jednou zazvonila tyč soupeřovi brány, to však bylo do poločasu vše.

Střídání pomohlo k obratu

Druhý poločas Štoky prostřídali, do útoku se postavil domácí Lóži, který pomohl Štoky pozvednout a figuroval v jejich obratu. Nejdříve se v 55. minutě z trestňáku asi z 30 metrů od brány trefil J. Žíla, který poslal balon přes zeď a hostujícímu brankářovi míč před nohama skočil a skončil v síti. Poté následoval rychlý brejk, kdy v 57. minutě si již zmiňovaný J. Lóži vzal míč na půlce hřiště a po krásné individuální akci až k bráně hostů se v zakončení nemýlil. To znamenalo rozklad hráčů z Černovic, které vyústilo ve špatné autové vhazování na hrací polovině hostí, které domácí v podání M. Prokše dokázali potrestat. Černovicím byla nabídnuta ještě šance na zdramatizování zápasu, Koller však odpískaný pokutový kop na Š. Paclíka nedokázal proměnit, když směr jeho střely domácí gólman T. Kubát odhadl a míč vyrazil. Štoky se tak touto výhrou dostávají na průběžné 4. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Tomáš Karlík, trenér TJ Sokol Štoky: V prvním poločase to byl z naší strany chaos, hráli jsme nedisciplovaně a výsledek první půle pro nás byl ještě milosrdný. Ve druhé půli se po prostřídání kluci dostali do tempa a zápas otočili.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí TJ Sokol Černovice: Z naší strany jsme odehráli vynikající první poločas, kdy jsme bohužel vstřelili pouze jednu branku. Druhý poločas převzali iniciativu hosté, my neproměnili penaltu a zápas soupeři darovali.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - D. Kunc [-] (46. L. Havel [-] ) , J. Žíla [-] , M. Prokš [-] , J. Holík [-] (77. J. Dáňa [-] ) , M. Miksa [-] , J. Fic [-] (46. J. Lóži [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , D. Šprla [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - J. Tíkal [-] , P. Jůn [-] , L. Koller [-] - T. Kohout [-] , P. Jonák [-] , M. Míka [-] , J. Hadrava [-] , V. Míka [-] - M. Tille [-] (77. J. Hadrava [-] ) , Š. Paclík [-]

ŽK: 16. D. Kunc - 31. J. Hadrava , 60. P. Jůn , 62. Š. Paclík .
Hráči zápasu: A. Dáňa - M. Tille .
Místo: Štoky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - MACH ING. Josef, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.