Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis rozhodl o domácí výhře až ve druhé půli


0

Oslabené Košetice přijeli k pouťovému utkání do zatím rozjetého Tisu, který si doma hodlal ponechat všechny tři body a posunout se tak v tabulce ještě výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Košeticím zabránila tyč

Už od začátku zápasu se hrálo oboustraně kvalitní a vyrovnané utkání, kdy domácí měli v prvním poločase mírně navrh a ponechávali si míč více na svých kopačkách. Třetí roh domácích skončil hlavičkou M.Mišty těsně nad brankou, avšak největší šance první půle měli naopak dvakrát z brejku hosté. První brejková situace skončila nepochopitelným nezdarem, kdy hostující hráč s přehledem obešel brankáře R.Havla, a když už mu v cestě stála pouze prázdná brána, nastřelil tyč. S druhým brejkem už si domácí brankář poradil bravurním zákrokem. A tak se obě mužstva vracela do kabin bez vstřelené branky.
        

Tři góly rozhodly o vítězi

Druhý poločas měl také už od začátku navzdory teplému počasí vysoké tempo. Už ve 49. minutě se ocitl sám domácí M.Kozlík před hostujícím brankářem J. Jíšou a nedal mu šanci, 1:0. Hosté z Košetic odpověděli pár střelami z dálky, které však branku neohrozili. V 65. minutě utekl po lajně domácí J.Miřátský a nacentroval míč, kde dorostenec F.Radil těsně minul branku. O deset minut později hosté zahrozili průnikem do vápna, ale brankář stál na svém místě a střelu vyrazil na roh. V 81. minutě si nádherně mezi obranu naběhl domácí J.Miřátský a upravil na 2:0. O čtyři minuty později hosté zahrozili trestným kopem, ale míč našel rukavice brankáře R.Havla. Chvíli před koncem utkání si domácí J.Miřátský zopakoval náběh mezi obranu upravil na konečných 3:0. Tis se tak ziskem těchto bodů posunul na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: I když jsme měli mírně navrh, tak jsme mohli v prvním poločase inkasovat dvě branky. To by se špatně otáčel výsledek. Zas nás podržel brankář R.Havel a slušně zahrál celý kolektiv.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: Z vyrovnané první půle jsme drželi nerozhodný výsledek, kdy jsme však mohli vést po dvou velkých šancích z prvního poločasu. Ve druhé půli přišli dvě naše chyby a zápas byl rozhodnutý.



Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - P. Benák [-] (82. T. Kozlík [-] ) , V. Mareš [-] , J. Bárta [-] , M. Mišta [-] - M. Kozlík [-] , J. Rosecký [-] , J. Zezulák [-] (37. J. Miřátský [-] ) , V. Kafka [-] , T. Vacek [-] - J. Novotný [-] (62. F. Radil [-] ) -

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Lhota [-] , L. Kubů [-] , Z. Tržil [-] , T. Bejček [-] , V. Vlk [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , P. Paťha [-] , J. Vlk [-] (82. M. Kos [-] ) , T. Vejsada [-]

ŽK: 72. V. Kafka - 27. Z. Tržil , 56. T. Vejsada , 72. A. Vejsada .
Hráči zápasu: R. Havel - A. Vejsada , L. Hanousek .
Místo: Tis. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.