1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 13:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rozjetá Černíč musela zkousnout hořkou porážku na domácí půdě a utrpěla tak svou první prohru v nové sezóně, kdy zde šťastnějším týmem byla rezerva Chotěboře, která se touto výhrou naopak v tabulce bodově srovnala se svým soupeřem a odčinila porážku z minulého kola na půdě Kostelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze náznaky bez gólů

V prvních chvílích zápasu byli aktivnější domácí, když si vypracovali dvě pološance, ovšem bez nějakého výsledku. To probudilo dosud spící hosty, kteří poté převzali iniciativu a dvěma náznaky opětovali, ovšem domácí Lovětínský jim při vstřelení gólu na poslední chvíli zhatil plány, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Vše důležité se odehrálo ve druhé půlce

Druhý poločas začal jako vyrovnaný zápas, kdy se diváci domnívali, že o vítězi rozhodne jediný gól. Až z ničehonic, kdy M. Dočkal postupoval proti domácí obraně, která před ním ustupovala až tak dlouho, že se hostující hráč rozhodl vypálit a překvapil tak gólmana Černíče, který měl zakrytý výhled a vcelku zatoulaná střela ho překonala. Po obdrženém gólu se kupodivu zvedli domácí, kteří začínali být lepší a hosty přitlačili na jejich půlku, což vedlo v penaltu, kdy záložník domácích byl zezadu sražen k zemi v pokutovém území. K penaltě se postavila ikona Černíče, D. Lovětínský, který však v kýžený okamžik, kdy mohl srovnat skóre zápasu, selhal. Na druhou stranu se vyznamenal brankář rezervy Chotěboře, P. Chalupa, který bravurně vystihl směr Lovětínského střely a tuto střelu kryl. Ale ani to domácí neodradilo od tlaku, který byl o to silnější, že hráli vzadu pouze na tři obránce, což se jim ale ve výsledku nevyplatilo a hosté z ojedinělého protiútoku v podání J.Nováka, který dokázal přehodit špatně vyběhnuvšího gólmana, který se v půli cesty zastavil. Domácí se ještě do konce zápasu snažili vyprodukovat co nejvíce střel, ty jim však i za pomoci zblokování domácích obránců, nebyli nic platné, až do 90. minuty, kdy už ale stačili pouze kosmeticky upravit výsledek J. Lacinou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Béčko Chotěboře k nám přijelo s velmi mladým a hodně běhavým týmem. V průměru jsme byli oproti nim o 8 až 10 let starší. Remíza by byla po průběhu zápasu spravedlivější.

FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: Zápas byl z obou stran kvalitní, oba soupeři chtěli hrát fotbal. Utkání bylo odehráno na velmi kvalitním hřišti, které mělo parametry. Ve finále jsme měli více štěstí a tři body jsou naše.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Novák [-] , D. Lovětínský [-] , V. Leitkep [-] - M. Leitkep [-] (89. D. Solař [-] ) , M. Borkovec [-] , P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] - J. Anděl [-] , J. Lacina [-] , P. Novák [-] -

FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - P. Krédl [-] (31. F. Janda [-] ) , J. Novák [-] (90. R. Fiala [-] ) , F. Tůma [-] , J. Ondráček [-] , M. Běloušek [-] , T. Kohout [-] , R. Odvářka [-] , P. Ďoubal [-] , D. Čapek [-] , M. Dočkal [-]

ŽK: 63. M. Dočkal , 81. M. Běloušek .
Hráči zápasu: D. Lovětínský - D. Čapek , J. Novák .
Místo: Černíč. Počet diváků: 83. Rozhodčí: JURKA Antonín - KLINER Jan, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.