J. Vlach 65.
L. Koller 89. (p.)
2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


65. J. Vlach , 89. L. Koller (p.) - 55. F. Kubíček , 70. J. Prokop
0

Černovice po minulé remíze s domácím Tisem, který zachránil bod až v nastavení, v tomto zápase chtěli už naplno bodovat, o to víc, že je čekal na domácí půdě. Remízový výsledek si však přinesla z minulého kola i rezerva Humpolce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahazování šancí

Zápas začal velmi aktivně, mohli jsme vidět nespočet nadějných příležitostí a pokusů a ohrožení branek obou gólmanů. Již v 10. minutě střela Kubíčka těsně minula branku Vošahlíka ml. Poté na sebe upozornili také domácí, když Vlach a Kubů nevyužili své brankové příležitosti v době, kdy se hosté dopouštěli zbytečných chyb v rozehrávce. Vždy je podržel brankář Kříž a nedopustil tak potrestání svého týmu a tudíž první poločas skončil bez branek.

Ze zápasu nevzešel vítěz

Ve druhém poločase postupně začali přebírat iniciativu hosté, což po zaváhání obrany potrestal v 55. minutě Kubíček. Domácí však nemuseli čekat dlouho a vyrovnali v 61. minutě Vlachem po lacinné ztratě balonu hostí. O 10 minut pozdějí sólem z poloviny hřiště Prokop opět dostal hosty do vedení. Hosté stihli ještě nastřelit břevno v 78. minutě, ale projevilo se známé nedáš dostaneš a gólová odpověď a srovnání stavu přišlo od domácích v 88. minutě z penalty, kterou proměnil Koller.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Josef Hadrava, trenér TJ Sokol Černovice: V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem, vytvořili jsme si brankové příležitosti, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Ve druhém poločase se nám hra nedařila, vázla kombinace v záložní řadě, hosté byli lepším týmem, probudili jsme se až s příchodem Paclíka čtvrt hodiny před koncem.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: V prvních 45 minutách jsme se dopustili mnoha chyb, ještě že je domácí nedokázali potrestat i díky gólmanovi, který nás podržel. Domácí korigovali výsledek až 3 minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího. Je to určitá ztráta, poloviční spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Koller [-] , D. Maštalíř [-] , D. Růžička [-] (85. J. Hadrava [-] ) , P. Jůn [-] (65. M. Míka [-] ) - J. Hadrava [-] , V. Míka [-] , P. Jonák [-] - J. Vlach [-] (72. Š. Paclík [-] ) , R. Kubů [-] - T. Kohout [-]

AFC Humpolec B
T. Kříž [-] - A. Beránek [-] , T. Doležal [-] , M. Pecha [-] , M. Metál [-] - Z. Štěpán [-] (83. P. Fikar [-] ) , D. Kříženecký [-] , M. Šilpoch [-] - F. Kubíček [-] , J. Žatečka [-] , J. Prokop [-] -

ŽK: 40. D. Růžička - 17. J. Prokop , 89. J. Žatečka .
Hráči zápasu: V. Míka - Z. Štěpán .
Místo: Černovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LICEK Jan - ČAMRA Jiří, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.