J. Šimon 76. (p.)
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


76. J. Šimon (p.) - 49. Z. Janoušek
0

V tomto zápase se mezi těmito dvěma celky se stejným počtem bodů bojovalo o první místo tabulky. Zápas byl velmi vypjatý, a tak bylo k vidění mnoho žlutých karet, především ze strany Mírovky, ale také od začátku zápasů s mnoha šancemi. Trenér Mírovky, Michal Marek, se musel obejít hned bez tří hráčů základní sestavy a to Valáška, Němce a Freudenreicha, byl však přesvědčen, že je dokáže nahradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:0

Sobotní utkání v Mírovce bylo už od prvních minut velmi hektické, během několika prvních okamžiků měli hosté dvě šance a jednu domácí. Neujala se však ani jedna. Domácí se věnovali především nakopávaným míčům, a tak první poločas utkání byl ve znamení mírné převahy hostí, kdy měli balon více na svých kopačkách, což jim ale nebylo nikterak platné a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Ze zápasu nevzešel vítěz

Šance se ujaly až ve druhém poločase, když 4 minuty po jeho začátku po rohovém kopu hlavičkoval hráč hostí Brom, gólman Bradáč však stihl ještě reflexivním zákrokem tuto hlavičku vyrazitt, ale bohužel pro domácí jen k Janouškovi, který se střelou z malého vápna nemýlil. Tento gól hostům dodal odvahu a pomohl jim vypracovat si mnoho slibných šancí, avšak bez gólového účinku, a tak přišli na řadu domácí, kteří po celý zápas hrozili především z dlouhých autů, které na svém menším hřišti mají dobře připravené. O dělbě bodů však rozhodl až faul na domácího Kaplana, který přešel přes golmana hostí Nováka a po doteku kapitána hostí Leitkepa rozhodčí nařídil pokutový kop, který za domácí proměnil v 76. minutě Šimon.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř a tak jsme do utkání vstupovali s pokorou. Snažili jsme se připravit na jejich klíčového hráče Lovětínského, ze zápasu jsem chtěl tři body, ale nakonec po průběhu utkání si nesmírně važim i toho jednoho. Rád bych pochválil náš kolektivní výkon.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Před zápasem by jsme byli s bodem spokojení, po vývoji zápasu je to pro nás ztráta. Hráli jsme dobře, hosty jsme moc k ničemu nepustili, ti se věnovali především nakopávaným balónům na jejich útočníky.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - L. Velfl [-] (68. P. Dvořák [-] ) , J. Kaplan [-] , P. Lacina [-] , M. Zacha [-] , M. Netopilík [-] , L. Semelka [-] , D. Dvořák [-] , J. Rásl [-] , J. Šimon [-] (89. P. Rázl [-] ) , M. Martínek [-]

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Borkovec [-] , V. Leitkep [-] , D. Lovětínský [-] , P. Novák [-] - M. Brom [-] , P. Čermák [-] , M. Leitkep [-] , P. Doležal [-] - P. Novák [-] , Z. Janoušek [-] (85. D. Solař [-] )

ŽK: 30. M. Zacha , 66. M. Martínek , 67. J. Bradáč , 76. J. Kaplan , 80. P. Lacina - 76. M. Leitkep .
Hráči zápasu: P. Novák .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRULÍK Josef - LICEK Jan, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.