J. Zezulák 45. (p.)
J. Zezulák 52. (p.)
T. Kozlík 90.
3:3
(1:2)
15. L. Koller (p.)
32. J. Vlach
80. L. Koller
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis zachránil bod v nastavení


Branky


45. J. Zezulák (p.) , 52. J. Zezulák (p.) , 90. T. Kozlík - 15. L. Koller (p.) , 32. J. Vlach , 80. L. Koller
0

Tis posílený z minulého kola výhrou v Budíkově chtěl potvrdit a vyhrát i na domácí půdě kam zavítali hosté z Černovic, kteří naopak na své první body zatím čekali. Sobotní utkání na půdě Tisu nakonec přineslo zajímavý a celkem vyrovnaný průběh s množstvím pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



Hosté jdou do vedení


Hosté se v 15. minutě po proměněném pokutovém kopu dostali do vedení a ve 32. minutě svůj náskok zvýšili už na rozdíl dvou branek kdy po krásném centru zakončoval vedle tyče J. Vlach, domácí však těsně před koncem prvního poločasu, po řadě nepřesností a neproměněných šancí, stačili snížit, kdy z druhé nařízené penalty, tentokrát na opačné straně, po faulu na Valu, bezpečně a nekompromisně proměnil J. Zezulák.

Tis v nastavení vybojoval alespoň bod

Po přestávce domácí zvýšili aktivitu a odměnou jim byla další branka kapitána Zezuláka, který proměnil i druhou penaltu nařízenou za faul na Novotného ml., který byl do hry poslán po poločasové pauze. Hostům pomalu začali odcházet síly a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy Tis překlopí skóre ve svůj prospěch. Deset minut před koncem šli však do vedení znovu černovičtí, když využili rohový kop, kdy druhý gól přidal aktivní L. Koller. V zápětí udržel naději Tisu na bodový zisk skvělým zákrokem brankář Sojka. Síly došly i domácím, ale přesto se dočkali v poslední minutě vyrovnání, kdy průnik Vacka do hostující obrany zakončil dorostenec Teodor Kozlík. Oba týmy se tak po hektickém průběhu rozešly smírně a připisují si po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: V utkání se i přes tři vstřelené branky na obou stranách ukázala rozdílná produktivita týmů. Černovičtí využily z pěti šancí tři, kdežto my jsme na ně potřebovali dvojnásobek příležitostí. I přes nepříznivý vývoj jsme prokázali charakter, a i když několik hráčů v závěru mělo křeče, dokázali jsme alespoň vyrovnat. S nasazením a hrou jsem spokojen, s produktivitou samozřejmě ne. Chválím celý kolektiv včele s kapitánem Zezulákem.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí TJ Sokol Černovice: Tis zachránil bod v nastavení, když hosté připravovali taktické střídání. O utkání, ve kterém mužstvo obdrží branky ve 45. a 91. minutě, se neda říci jinak, než nešťastně sehraný zápas.



Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - V. Mareš [-] , P. Benák [-] , M. Mišta [-] , J. Bárta [-] - J. Zezulák [-] , V. Kafka [-] (74. T. Kozlík [-] ) , M. Kozlík [-] , J. Rosecký [-] - F. Vala [-] (46. T. Vacek [-] ) , J. Novotný [-] (46. J. Novotný [-] ) -

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - D. Maštalíř [-] , D. Růžička [-] , B. Bíro [-] , L. Koller [-] - R. Pěnka [-] (46. J. Hadrava [-] ) , J. Hadrava [-] , V. Míka [-] , P. Jonák [-] - R. Kubů [-] , J. Vlach [-]

ŽK: 43. J. Hadrava , 52. L. Koller , 65. V. Míka , 74. J. Vlach , 80. D. Růžička .
Hráči zápasu: J. Zezulák - L. Koller .
Místo: Tis. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - POJEZNÝ Karel, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.