3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov přitlačil Rapotice ke dnu


Branky


0

Ve Štěpánově se střetly týmy, které byly ještě v nedávné minulosti zvyklé potkávat se o patro výše. Jejich současné postavení v tabulce však není nijak růžové a šlo o to, kdo získá tři body a možnost vypnout se k lepšímu postavení. To se nakonec podařilo hráčům Štěpánova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zařídil Rapoticím Petr Matoušek

Diváci ve Štěpánově si již na tento obrázek začínají zvykat. Jejich hráči mají více ze hry, drží míč častěji na svých kopačkách, branku však ne a ne vstřelit. Podobný byl i průběh prvního poločasu zápasu s Rapoticemi. Veselský svoji příležitost neproměnil, Kovalchuk orazítkoval krásnou střelou zdálky břevno Sobotkovy branky. Hosté hrozili především z brejků a jeden z nich se jim povedlo zužitkovat. Slabý proběhl půlku hřiště, přihrál Petrovi Matouškovi a ten placírkou otevřel gólový účet zápasu - 0:1. Slabého pak jistě mrzela situace, kdy si s brankářem Kubíčkem tváří v tvář neporadil.

Kintr rozhodl o výsledku ostrého utkání

V druhém poločasu se utkání zančně přiostřilo, na čemž nesli svůj díl viny některými nepřesnými výroky i rozhodčí. Domácí se však ale dočkali otočky ve skóre. Vše začalo již brankou Kutnyka, který pěknou střelou z přímého kopu v padesáté minutě vyrovnal - 1:1. Hosté již se tolik do šancí nedostávali, což bylo zapříčiněno tím, že se tolik nekoncentrovali na hru. Za zmínku vlastně stál jen přímý kop Klusáka. V závěru předposlední desetiminutovky pak přišlo rozhodnutí z kopačky Kintra, který využil zaváhání Milana Laše - 2:1.Záhy poté se pak prosadil z levé strany hřiště Tichý - 3:1. Štěpánov mohl v poslední desetiminutovce svoje vedení ještě navýšit. V šanci se ocitl Kintr, dvakrát potom i střídající Jílek, jejich střely však již cestu do sítě nenašly. Domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů, radost jim však poněkud zkazilo zranění Samka, který rozšířil jejich početnou marodku.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér Štěpánova): Utkání bylo z mého pohledu zbytečně tvrdé. Jsem rád za výhru, ale mrzí mě zranění Samka, ke kterému nemuselo dojít. Již takhle nám chyběli zranění Mareš a Fiala, kteří mají natržené vazy v kotníku. Příště se alespoň vrátí po karetním trestu Ludvík. Chválím tradičně Sedláčka a dále Kutnyka i Kovalchuka.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí týmu Rapotic): Je to škoda, z mého pohledu se jednalo o zápas, který klidně mohl skončit remízou. Ve druhé půli jsme se však tolik nekoncentrovali na hru a soupeř nás za to potrestal. Přísnější měřítko snesl Jašek.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] - D. Kintr [-] (88. J. Lukášek [-] ) , V. Kutnyk [-] , V. Kovalchuk [-] , J. Veselský [-] - M. Tichý [-] - T. Samek [-] (81. I. Jílek [-] )

FC Rapotice
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , J. Matoušek [-] , J. Slabý [-] (46. M. Sobotka [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] (65. K. Kovařík [-] ) , P. Opálka [-] , M. Klusák [-] , M. Němec [-]

ŽK: 65. J. Veselský - 53. M. Škorpík , 65. J. Matoušek , 72. M. Laš , 78. M. Němec .
Hráči zápasu: V. Sedláček , V. Kovalchuk , V. Kutnyk - M. Jašek .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - KŮRKA Jaroslav, ŽANDA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.