3:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Matouška Rapoticím na výhru nestačil


Branky


39. P. Matoušek (p.) , 41. P. Matoušek , 58. P. Matoušek - 55. J. Kozel , 74. L. Oulehla , 83. D. Toman
0

Rapotice zažívají zatím neslanou, nemastnou sezonu a právě Radostín mohl být soupeřem, na němž se mohly konečně s plnou parádou chytit. Radostín se však v posledních kolech přece jen zvedá a nese mu to bodové ovoce. Bodík se mu nakonec podařilo utrhnout i v Rapoticích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matoušek zařídil poločasové dvougólové vedení

Od začátku se hrál zápas plný šancí, které však ke vstřelení branky nevedly. Za hosty se mohl trefit Toman, Gregar netrefil z otočky skoro prázdnou branku a moc nechybělo ani Kozlově střele z vápna. Zákonitě musel přijít trest, o který se postaral Matoušek, ten nejprve proměnil penaltu, která se pískala za šprajc, v němž se ocitl Kohout, ještě v té samé minutě pak zvýšil ten samý hráč na 2:0. Domácí byli lepší a nic nenasvědčovalo tomu, že by se měli bát o tři body. To ještě Michal Sobotka neproměnil samostatný únik po krásné přihrávce Milana Laše.

Poslední dvacetiminutovka vzala domácím vítězství

V 55. minutě využil špatné rozehrávky gólmana Sobotky Kovář, který se dostal k odraženému balonu, našel Kozla a bylo to 2:1. O tři minuty později však dovršil svůj hattrick hlavičkou Matoušek po centru Martina Laše a za stavu 3:1 by nikdo neřekl, že ještě přijde pěkné drama. K tomu zavelel v 74. minutě Oulehla, jenž zvládl souboj s gólmanem a snížil do prázdné branky na rozdíl jediného gólu - 3:2. Domácí se začali bát o výsledek a Toman jejich obavy naplnil v 83. minutě, když vyrovnal na 3:3 po nedorozumění Jana Matouška s brankářem Sobotkou. Obrat v zápase mohl ještě dokonat střídající Poul, ale v poslední minutě ve vápně jen trefil Sobotku a míč skončil mimo branku. Rapotičtí si tak mohli drbat hlavy, protože nadějně rozjetý zápas nedokázali proměnit ve vítězství a z duelu s Radostínem si odnesli pouze remízu.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí Rapotic): Je to stále stejná písnička. Nejsme schopni proměnit jasné šance, na gól se strašně nadřeme a po hrubých chybách jednotlivců doslova vnutíme našim soupeřům body. Tentokrát se tak stalo proti Radostínu.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): Byl to nervydrásající a bláznivý zápas, kde se štěstí mohlo přiklonit na obě strany. Diváci se určitě nenudili, protože k vidění byla celá řada šancí. Z mého pohledu je remíza asi spravedlivá, v prvním poločase byli lepší domácí, ve druhém zase my. Chválím Davida Tomana a Fňukala.



Sestavy


FC Rapotice
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , M. Mlejnek [-] , M. Sobotka [-] , J. Matoušek [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] (68. J. Slabý [-] ) , M. Laš [-] , P. Opálka [-] (73. T. Pavlíček [-] ) , M. Němec [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , R. Fňukal [-] , J. Kohout [-] , D. Hrbek [-] (64. P. Dvořák [-] ) - L. Oulehla [-] , J. Kozel [-] , R. Kovář [-] (71. J. Poul [-] ) , A. Fabík [-] - Z. Gregar [-] (67. S. Berka [-] ) , D. Toman [-]

ŽK: 21. M. Laš - 42. D. Hrbek , 52. J. Kohout , 71. R. Fňukal , 81. J. Večeřa .
Hráči zápasu: P. Matoušek - R. Fňukal , D. Toman .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NEJEDLÝ Tomáš, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.