3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžice překvapily druhým vítězstvím


Branky


0

Tým z Kněžic byl před začátkem soutěže pasován na jeden z týmů, kterému na jejím konci může zůstat v ruce Černý Petr s místenkou do okresního přeboru. Této roli se zatím snaží svěřenci trenérského doyena Zemana vzepřít a v tvrdém duelu to poznal i Štěpánov, kterému se nepodařilo navázat na jasné vítězství z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tvrdém utkání zaváhání Kubíčka Krupica tvrdě trestal

Na vyschlém kněžickém hřišti se to od začátku pěkně "mastilo". Svůj díl viny na tom nesl i rozhodčí Bouda, který neměl vždy utkání plně ve svých rukou. Expert kola Jiří Dejnožka přitom zřejmě ani netušil, jak věštecká budou jeho slova o tom, že na naděje Štěpánova bude mít vliv hlavně skutečnost, jestli se brankáři Kubíčkovi povede zopakovat jeho minulý excelentní výkon. V 11. minutě to byl totiž právě on, kdo se nedohodl se stoperem Sedláčkem a Krupica pohodlně doklepl do branky - 1:0. Protože techničtější hosté, kde se líbila především posila z Havlíčkova Brodu Michal Mareš, si žádné velké šance nevypracovali, s poločasovým skóre byli určitě spokojenější domácí.

Marešova červená karta zhatila naděje hostí

Také na začátku druhého poločasu se jiskřilo, což nakonec neunesl Mareš a po druhé žluté musel odejít do sprch. Hosté se sice ani v deseti nevzdali, branka Jílka však nebyla pro ofsajd uznána. Z gólů se bylo v tomto zápase určeno osudem těšit jen domácím. Krupica, Mrkvica a Filip Salák sice svoje šance neproměnili, Filipův bratr David však v 68. minutě ano a bylo to 2:0. Ozdobou bojovného utkání se pak stal nádherný gól Sobotky z přímého kopu - 3:0. Hosté tak nakonec odjížděli z Kněžic s prázdnou a možná až příliš krutým konečným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): Bylo to bojovné utkání, kde měli techničtější hosté převahu. Ta však byla bohužel pro ně neplodná. Těší mě, že se nám zatím takto nečekaně daří, snad to vydrží. Kluci se přesvědčili, že mohou v soutěži navzdory různým škarohlídům obstát. Líbili se Zelenka a bratři Salákové.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (hrající trenér Štěpánova): S výsledkem ani průběhem tvrdého zápasu samozřejmě nemůžeme být spokojeni. Pozitivem je kvalitní výkon nové posily Mareše, škoda jeho zbytečného vyloučení. Až se s týmem víc sehraje, určitě to bude ještě lepší. Jmenovitě chválím Nováka a Tichého.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - L. Zelenka [-] , J. Kříž [-] , O. Jurka [-] , V. Diviš [-] (46. M. Brychta [-] ) - V. Mrkvica [-] (75. M. Kříž [-] ) , F. Salák [-] , D. Sobotka [-] , D. Salák [-] , D. Vlček [-] (55. J. Uher [-] ) - F. Krupica [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] (75. T. Špráchal [-] ) , V. Sedláček [-] , V. Kovalchuk [-] - V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] (72. M. Hulák [-] ) , M. Tichý [-] , M. Mareš [-] - I. Jílek [-] , J. Ludvík [-] -

ŽK: 23. F. Krupica , 49. O. Jurka , 55. D. Sobotka - 31. M. Mareš , 68. V. Kovalchuk , 75. O. Hrubeš , 82. T. Špráchal . ČK: 54. M. Mareš .
Hráči zápasu: L. Zelenka , F. Salák , D. Salák - M. Novák , M. Tichý .
Místo: Kněžice. Rozhodčí: BOUDA Josef - NÁPRAVNÍK Jan, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.