0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nervózním duelu v Radostíně nad Oslavou vystřelil hostům výhru kanonýr Krupica


Branky


0

Do Radostína nad Oslavou dorazil tým z Kněžic a podle ohlasů se jednalo o typický nervózní duel začátku sezony. Ten nakonec rozhodl ve druhém poločase brankou hostující Krupica. Domácí tak mohli na konci zápasu jen mrzet šance, které neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krupica se zatím jen zastřeloval

V Radostíně nad Oslavou se v prvním poločase odehrával především urputný boj o střed hřiště. Hra byla plná nepřesností a zkažených přihrávek, takže to místy vypadalo, že fotbal šel někam na procházku. Domácí měli možná poněkud více ze hry, do tutových šancí se dostali Fabík a Josef Kozel. Prvnímu z nich zabránilo v lepším zakončení špatné zpracování, druhý volil poněkud zbrklou střelu, která nemohla brankáře Kourka ohrozit. Hostující střelec Krupica se prozatím také jen zastřeloval, i když místy dost nebezpečně, takže do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Druhý poločas sliboval drama.

Udeřilo čtvrt hodiny před koncem

Ve druhém poločase se hra přece jen poněkud zpřesnila a přišly i další šance. Bohužel pro domácí se od nich poněkud odklonilo i tolik potřebné štěstí- Fabíkova střela skončila na tyči, Hrbek otřásl břevnem. Také Krupica některé svoje další šance neproměnil, brankovou konstrukci označkoval i  hostující kapitán Sobotka. O všem tak rozhodla 76. minuta, kdy vydařený zápas hrající Diviš z levé strany přesně odcentroval a Krupica tečoval temenem hlavy míč do sítě 0:1. Další branky již do konce zápasu nepadly a hosté si tudíž mohli odvézt tři cenné body, jejichž zisk budou chtít jistě potvrdit v těžkém duelu se Štěpánovem nad Svratkou.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Radostín nad Oslavou - Vladimír Šíma (trenér): Šlo o typický zápas začátku sezony, kterému by podle mě slušela remíza. Hraje se však na góly a ten jsme my bohužel nedali. V cestě nám stály tyče a břevna. Z hráčů bych vyzdvihl výkon brankáře Dupala a obránce Fňukala.

TJ Sokol Kněžice
Kněžice - Vojtěch Zeman (trenér): Navzdory výhře jsem s naším výkonem hrubě nespokojen. Zápas byl z naší strany špatný. Výkon se nedal s minulým týdnem, kdy jsme porazili v přátelském zápase Kouty 4:0, vůbec srovnávat. Přesto chválím Davida Sobotku a stopera Kříže. Doufám, že příští týden předvedou kluci diametrálně odlišný výkon.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - D. Toman [-] (74. J. Poul [-] ) , J. Kozel [-] , L. Kozel [-] (20. J. Večeřa [-] ) , R. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , A. Fabík [-] , L. Oulehla [-] , S. Berka [-] , D. Hrbek [-] , R. Fňukal [-]

TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - M. Brychta [-] , V. Diviš [-] , J. Kříž [-] , K. Indra [-] - D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , D. Salák [-] - J. Uher [-] (46. D. Vlček [-] ) , V. Mrkvica [-] (62. M. Kříž [-] ) , F. Krupica [-] -

ŽK: 73. J. Kozel - 17. D. Sobotka , 56. V. Mrkvica , 67. L. Kourek , 68. F. Salák , 79. F. Krupica .
Hráči zápasu: I. Dupal , R. Fňukal - J. Kříž , D. Sobotka .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - FOTR Jan, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.