Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav opět měla tragický vstup do utkání


Branky


0

Lučice do soutěže vstoupila dobře, ale po prvním vítězném zápase přišel útlum. Tři porážky za sebou. Ta poslední přišla v Přibyslavi. Ovšem na prohru to zprvu nevypadalo. Domácí opět nezvládli úvod zápasu, a to se jim nemuselo vymstít. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během osmy minut domácí prohrávali o dvě branky

Už poněkolikáté přibyslavští fotbalisté nezachytili začátek zápasu. V první minutě poprvé inkasovali, a v 8. minutě to bylo už 2:0. Obě branky vsítil Martin Lančarič. Po dvaceti minutách špatného výkonu se domácí zvedli a na hřišti už byli i trochu vidět. Dokonce se jim podařilo ještě do poločasu snížit. V poslední minutě se prosadila posila z A-týmu Matěj Vopršal, který dostal nabídku k brejku a tváří v tvář brankáři Šimánkovi nezklamal - 1:2.

Obrat zápasu

Po návratu z kabin se hra přeci jen trochu vyrovnala a domácí zvládli hned zpočátku srovnat skóre. Po rohovém kopu se prosadil Vostál – 2:2. V 76. minutě už Přibyslav vedla po rohovém kopu, který rozhodčí odpískal po souboji útočníka s gólmanem. Devítku s přehledem proměnil Matěj Vopršal – 3:2. A za čtyři minuty přidal pojistku mladík Žalud, který se nezalekl souboje s brankářem – 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jiří Stejskal, trenér Přibyslavi B: „Prvních dvacet minut to vypadalo, jako kdybychom ještě nebyli na hřišti. Není to poprvé, kdy se nám to začátek nevyvedl. Nevím čím to je, vypadá jako bychom byli ještě v kabině. Po změně stran jsme se zvedli a začali jsme být důraznější. Navíc mi přišlo, že soupeř trochu přestal hrát.“




Sestavy


SK Přibyslav B
L. Pazderka [-] - M. Vopršal [-] , O. Kárník [-] (63. J. Prchal [-] ) , A. Vostál [-] , S. Pochop [-] , M. Pátek [-] , J. Kárník [-] (63. J. Žalud [-] ) , L. Furgeri [-] , P. Málek [-] , J. Stejskal [-] , B. Mokrý [-] (46. J. Sibera [-] )

TJ Sokol Lučice
J. Šimánek [-] - F. Jonáš [-] , J. Zvolánek [-] , P. Nedoma [-] , J. Kolář [-] , M. Lančarič [-] , J. Pavlík [-] , P. Blažek [-] , Z. Pecha [-] , P. Nechvátal [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 32. P. Málek , 43. M. Pátek - 56. J. Pavlík .
Hráči zápasu: M. Lančarič .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - FULIER Zdeněk, KOPECKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.