Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O všem rozhodl až druhý poločas


Branky


0

Domácí po minulém kole, kdy vyhráli 4:0 a získali tak první body, nezvládli následný domácí duel s Okrouhlicí. Ta naopak ze čtyř utkání už potřetí zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól nepadl…

Úvodní pětačtyřicetiminutovka žádné branky nepřinesla. Hosté sice měli více ze hry, ale vážnější šance nevytvořili. Paradoxně se už v 5. minutě mohli radovat hosté. Zelený běžel sám na gólmana, kterého obešel, ale balon, který by mířil do prázdné branky, mu vypíchl hostující obránce. 

… druhý poločas jich naopak přinesl hned šest

Vstup na hřiště po poločase vyšel lépe Okrouhlici, která během třech minut šla do dvoubrankového vedení. Ve 49. minutě zatáhl balon do lajny Pavel Beránek a po jeho střele se míč odrazil k Peškovi a skluzem otevřel skóre – 0:1. V 52. minutě se po rohu hlavou Martin Beránek – 0:2. Pak se sice domácí probudili, ale góly nedali a naopak trestala Okrouhlice. V 60. minutě se prosadil Pavel Beránek, který si ze strany navedl balon na velké vápno a prostřelil brankáře k tyči – 0:3. Domácím se sice podařilo snížit Rokosem – 1:3, ale o pět minut později si hosté vzali tříbrankové vedení zpět. Brejk zakončil svým druhým gólem Pavel Beránek, který vystřelil zpoza velkého vápna a míč se odrazil od tyčky do sítě – 1:4. Nakonec minutu před koncem dal Pešek na konečných 1:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Jindřich Běhounek, vedoucí mužstva G. Jeníkova: „První poločas měli víceméně ze hry více hosté. Po změně stran jsme se zvedli, až když jsme prohrávali o dvě branky, ale nedokázali jsme své šance proměnit.“

TJ Sokol Okrouhlice
Jiří Matějka, hráč Okrouhlice: „První poločas byl, dá se říct, vyrovnaný. Vše se odehrávalo až po změně stran, i vzhledem k počasí. Po našich brankách se domácí víceméně odevzdali a ovládli jsme zápas.“



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
J. Kutil [-] - J. Vlček [-] , J. Fendrych [-] , V. Koubek [-] , P. Vlášek [-] - T. Liška [-] , T. Koten [-] , J. Miřácký [-] (68. J. Rokos [-] ) , S. Šulc [-] - M. Zelený [-] (46. A. Vrdský [-] ) , J. Hortenský [-] -

TJ Sokol Okrouhlice
M. Koncz [-] - Z. Dolejší [-] , J. Šťastný [-] , M. Beránek [-] , M. Vydrář [-] - M. Janda [-] , J. Matějka [-] , T. Jelínek [-] (85. J. Švec [-] ) , M. Pešek [-] - D. Prášek [-] , P. Beránek [-] (81. M. Med [-] )

ŽK: 75. P. Vlášek .
Hráči zápasu: P. Vlášek - P. Beránek , M. Pešek .
Místo: Golčův Jeníkov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: STANĚK Jan - KUTIL Petr, BUCHTA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.