1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá dělba bodů přišla v České Bělé


Branky


0

První poločas patřil domácím z České Bělé, kteří byli lepším. Mohli dát i několik branek, ale hosty podržel brankář Ladislav Venc. Po změně stran Bělákům pomalu docházely síly a otěže zápasu převzalo Dolní Město, které šlo i do vedení. Bělá nakonec přezimuje na krásném pátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělé scházel důraz před brankou soupeře

V prvním poločase byli lepší domácí fotbalisté, kteří se dostávali do několika dobrých příležitostí, ale finální fáze nebyla zrovna ideální. Scházel jim nedůraz a také proti nim stál brankář Venc, který hostující tým podržel. Dolní Město si v první části zápasu nevytvořilo žádnou vážnější šanci.

Soupeři dali po brance

V kabině proběhla bouřka a domácí se snažili o vedoucí branku. Jenže paradoxně inkasovali. Po rohovém kopu si na zadní tyč naběhl Doležal a s přehledem zavěsil hlavou – 0:1. Pak domácí přidali na obrátkách a bylo na nich vidět, že v posledním kole nechtějí přijít o body a kor na domácí půdě. Přihrávku Pavla Rosického ze vzduchu tečoval Martin Pátek a přeloboval brankáře hostů. Pak už hra spadla spíše do průměru. Dolní Město sice mělo mírnou převahu, ale pár šancí, které si vytvořilo, neproměnilo. Ke konci zápasu mohli ještě domácí dát i vítěznou branku, ale přímák z nadějné pozice se nepovedl.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér: „Je to opravdu spravedlivý výsledek. Jsem rádi, že je konec, už nám došel dech. První poločas jsme byli trochu lepší, měli jsme i víc šancí, ale chyběl nám důraz v zakončení. Před druhým poločasem jsme si řekli, že zkusíme něco, ale místo toho abychom se zlepšili, tak jsme dostali z rohu gól. Byli jsme rádi, že jsme vyrovnali. Dolní Město hrálo docela dobře, ale nemají špatný hráče.“

TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda: „V první půli měl soupeř velikou převahu. Mohl dát pět branek, kdybychom prohrávali 5:0, tak se nemohl nikdo divit, ale podržel nás brankář. My jsme se víceméně nedostali ani do šance. Po změně stran se to změnilo. My jsme měli šance a po rohu jsme se prosadili. Jenže pak jsme nepohlídali hráče. Remíza nakonec byla spravedlivá.“



Sestavy


FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] (88. V. Brožek [-] ) , T. Pohlreich [-] - M. Klimeš [-] , M. Pleskač [-] , M. Pátek [-] , R. Klement [-] - V. Pleskač [-] (88. M. Semerád [-] ) , P. Rakušan [-] (75. Z. Benc [-] )

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - A. Janák [-] (89. J. Sklenář [-] ) , L. Doležal [-] , A. Vápeník [-] , P. Kvanka [-] - J. Krupička [-] , T. Chlád [-] (46. F. Tichý [-] ) , V. Vodrážka [-] (46. P. Vaňkát [-] ) , D. Jaroš [-] - O. Pojezdný [-] , D. Švanda [-]

Hráči zápasu: P. Rosický - A. Vápeník , L. Venc .
Místo: Česká Bělá. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Odvářka Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.