Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled je stále nebezpečně blízko sestupu


Branky


0

Trápící se Pohled přivítal druhé Hněvkovice. Papírový favorit svou roli potvrdil, i když si ji málem ke konci zkomplikoval. Ovšem celkově hosté byli lepším týmem a zaslouženě si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úřadovali bratři Šťastní

Pohled byl v prvním poločase horším týmem, otěže zápasu měli v rukách hosté z Hněvkovic. V 15. minutě měli velkou šanci, kdy spolupráci bratrů Šťastných zakončoval Ondřej, ale jeho vychytal brankář Vašíček. Ve 28. minutě šel míč po ose Končel, Milan Geher, Jiří Šťastný a opět Milan Geher, na kterého přišel faul, a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Jiří Šťastný – 0:1. Další šance s gólovým zakončením přišla ve 33. minutě. Bratr bratrovi. Ondřej nacentroval a Jiří zužitkoval a oba byli šťastní – 0:2. Za domácí byl nejnebezpečnější Jan Moučkou, který vypálil na hostující branku, ale neměl přesně seřízená mířidla.

Domácí zvládli pouze snížit

Chviličku po návrtu z kabiny už to bylo o tři branky. Michal Pajer zužitkoval přihrávku Ondřeje Šťastného – 0:3. A vypadlo, že je rozhodnuto. Jenže opak byl pravdou. Hněvkovice otevíraly prostory pro domácí brejky a hned 61. minutě prošel středem obrany Švec a zavěsil – 1:3. A to domácí nakoplo a byli lepším týmem. Nebezpečné trestné kopy předvedl Pavel Pokorný. V 75. minutě měli vcelku dobré příležitosti hosté. Vašíček opět vytáhl jeden ze svých nejlepších zákroků proti Ondřeji Šťastnému. A chvilku po něm střílel levačkou Milan Geher, ale letěla těsně vedle. V nastaveném času předvedly Hněvkovice zbytečnou ztrátu na polovině soupeři a přišel na řadu další brejk domácích, kterého zakončil Kounek – 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva: „My jsme v Pohledu nečekali nic lehkého. Myslím, že jsme měli převahu a zaslouženě vyhráli, protože jsme se střelecky prosadili naší kombinační hrou. Když jsme dali na začátku poločasu třetí branku, tak jsme nehráli podle našich představ, a tak domácí nenápadnou brankou snížili. Pak jsme relativně zápas kontrolovali, i když jsme nijak zvlášť nedominovali. Byla to spíše oboustranně nakopávaná. Domácí bojovali a chtěli, ale nic jsme jim nepovolili. My jsme nevyzrále ke konci zbytečně riskovali a nechali soupeře snížit. Ovšem pak už jsme to zvládli. Musím říct, že rozhodčí Kutil zápas zvládl. Pro nás to bylo zasloužené vítězství.“



Sestavy


TJ Sokol Pohled B
J. Vašíček [-] - M. Sobotka [-] , J. Hejkal [-] (81. L. Halama [-] ) , M. Langpaul [-] (62. P. Jirásek [-] ) , M. Krpálek [-] - L. Šikner [-] , R. Štěpán [-] , J. Moučka [-] , L. Kounek [-] - P. Pokorný [-] , M. Švec [-]

TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - M. Pajer [-] , J. Šťastný [-] , T. Geher [-] , P. Končel [-] (60. J. Kupec [-] ) - M. Nulíček [-] , O. Šťastný [-] , P. Veleta [-] , M. Pipek [-] (73. J. Chyba [-] ) - M. Geher [-] , T. Pajer [-] (88. J. Těšínský [-] )

ŽK: 39. M. Švec , 67. J. Moučka - 31. P. Končel , 82. P. Veleta , 86. J. Chyba .
Hráči zápasu: L. Kounek - M. Pajer , J. Šťastný .
Místo: Pohled. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kutil Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.