0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:00

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov udržel druhou příčku


Branky


0

Keřkov umí zahrát i lépe, ale i přesto dokázal přivézt ze Šlapanova tři body. Na těžkém terénu a v silném větru se příliš pohledný fotbal nehrál a diváci navíc viděli pouze jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla hlavička

Hosté byli v prvním poločase aktivnější a měli více ze hry. Oba týmy hrály opatrně ze zajištěných obran a šancí bylo na obou stranách jako šafránu. První měli hosté v 16. minutě, kdy po levé straně zatáhli míč a centr před branku zužitkoval Adam Kunc, ale jeho polostřela šla těsně vedle. Poté se připomněli i domácí. Po pravé straně prošel Schafferhans a předložil míč Zychovi na penaltu, ale i on v zakončení selhal a jeho střela šla nad branku. Ve 38. minutě zahrávali hosté roh. Ten se jim nepovedl a Šimek míč odkopl. Bohužel domácí obrana zaspala. Nevyběhla a míč se vrátil zpět na malé vápno a volný Zvolánek poslal hlavou hosty do vedení - 0:1. Ve 42. minutě mohli hosté přidat druhou branku. Domácí ztratili na půlce míč a po rychlé nahrávce se řítil Barák sám na brankáře, ale minul branku. Tak skončil první poločas.

Gól už nepadl

Druhá půlka začala jako první. Hosté měli více ze hry, ale ani jeden tým se do šance nedostával. Postupně domácí vyrovnali hru a hosté začali spíše bránit svůj jednobrankový náskok. Utkání se ve druhé půlce rozhádalo a moc fotbalové krásy týmy nepředváděly. Posledních dvacet minut byly domácí aktivnější a hosté čím dál více bránili svůj malý náskok. V 82. minutě byl ve vápně faulovaný Schafferhans, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Domácí si přes menší tlak v závěru žádnou šanci nevytvořili a tak hosté své vítězství uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér: „Utkání se nám moc nepovedlo, umíme zahrát lépe. Soupeř byl živější a měl o trochu více ze hry. Bylo to utkání s minimem šancí. My jsme branku dostali po našem zaváhání, jinak měl každý tým jednu dvě šance. Mohli jsme kopat penaltu, ale rozhodčí byl asi jediný, kdo ji neviděl. I hosté po zápase přiznali, že penalta to byla. Jinak spíše remízové utkání, hosté však dali branku a tak berou všechny body.“

TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek, hráč: „Ve Šlapanově byla zápas ovlivněný hřištěm, terénem, navíc foukal strašný vítr, míč se pomalu zastavoval ve vzduchu. První poločas jsme hráli proti větru, tak jsme chtěli jen udržet nulu na kontě. Šlapanov nás tlačil, ale my jsme to udrželi a ještě jsme dali vedoucí branku. Po šanci Schafferhanse jsme byli rádi za vedení 0:1. Po změně stran jsme chtěli využít výhodu větru a Šlapík zatlačit, ale nepovedlo se. Spíš jsme se bránili a ukopali to.“



Sestavy


TJ Jiskra Šlapanov
P. Holub [-] - P. Dobrovlný [-] , M. Drahoš [-] , D. Šimek [-] , M. Švajka [-] - T. Dvořáček [-] , A. Turenič [-] , R. Zych [-] , R. Glózl [-] - R. Schafferhans [-] , R. Podrázký [-]

TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - M. Sobotka [-] , M. Dubský [-] , P. Pavlík [-] , D. Wasserbauer [-] - P. Šrámek [-] , M. Zvolánek [-] , M. Pavlík [-] (69. V. Jeřábek [-] ) , P. Čejka [-] - Z. Barák [-] (83. F. Kunc [-] ) , A. Kunc [-] (78. J. Svoboda [-] )

ŽK: 38. A. Turenič , 43. R. Zych , 52. M. Drahoš - 6. P. Čejka , 43. D. Wasserbauer .
Hráči zápasu: M. Sobotka .
Místo: Šlapanov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Švarc Libor - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.