Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá už osmkrát nepoznala hořkost porážky


Branky


0

 

Lípa sice přijela z třemi hráči z A-týmu, ale nebylo jí to moc platné. Domácí sice v první půl hodince převedli žalostný výkon, ale pak se vzpamatovali a během tří minut šli do dvoubrankového vedení a to po změně stran ještě navýšili a jejich šňůra dál pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali i přes nevýrazný výkon otočit vývoj zápasu

 

Začátek zápasu přinesl spíše oťukávání, ale postupně si převahu vytvořili hostující fotbalisté, kterým nedělal těžký terén takové problémy jako domácím hráčům. Do první velké šance se prodral lipský Zajíček, který obešel čtyři hráče, ale jeho mířidla nebyla dobře seřízená. To domácím nestačilo a tak Lípa potrestala jejich nedůraz. Z hranice vápna vypálil Šťastný – 0:1. Domácí pak dále měli problémy s pohybem hostů. Ovšem po půl hodině hry domácí dokázali srovnat. Klement utekl po levé straně a z úhlu pak zkušeně přehodil brankáře  - 1:1. Za další tři minuty už domácí otočili skóre. Vašák neudržel balon v ruce a toho využil Rakušan, který lehce poslal balon do prázdné branky – 2:1.

Bělá navýšila svůj náskok

 

Po změně stran chtěli domácí navýšit svůj náskok a z jejich snahy vyplynulo hned několik šancí. Jenže Klimeš neměl seřízená mířidla a po něm ani Polreich. A tak si museli počkat až do 70. minuty. Z levé strany přiletěl centr přesně na hlavu Klimeše a ten poslal svůj tým dvoubrankového vedení – 3:1. Pak se ukázali i hosté, ale ty zastavil brankář Losenický. Pak už se trefil pouze střídající Zdeněk Benc, který se prosadil poprvé v dresu České Bělé – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér: „Vítězství dobrý, ale prvních třicet minut jsme byli marný. Pak jsme ale najednou dali během tří minut dva góly. Ve druhém poločase jsme byli lepší, oni měli asi dvě akce, ale byli to už jednoznačné. První půl hodinka byla žalostná, ale pak jsme ukázali svou sílu. Už jsme osm zápasů neprohráli, tak si možná kluci ze začátku mysleli, že to přijde samo. Jendou ta porážka přijít musí, ale doufám, že to bude co nejdýl.“




Sestavy


FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] , T. Pohlreich [-] - M. Klimeš [-] , M. Pátek [-] (84. V. Brožek [-] ) , L. Sobotka [-] , R. Klement [-] - P. Rakušan [-] (85. M. Semerád [-] ) , M. Pleskač [-] (76. Z. Benc [-] )

TJ Sokol Lípa B
P. Vašák [-] - P. Vondráček [-] (58. J. Vácha [-] ) , V. Baloun [-] , R. Šťastný [-] , M. Meruňka [-] - L. Starý [-] , M. Jaroš [-] (76. J. Med [-] ) , S. Böhm [-] (46. R. Krpálek [-] ) , P. Bouda [-] - F. Mareš [-] , L. Zajíček [-]

ŽK: 33. M. Pátek , 61. L. Sobotka , 65. M. Klimeš - 39. V. Baloun , 60. M. Jaroš , 75. M. Meruňka , 86. J. Med . ČK: 74. V. Baloun .
Hráči zápasu: T. Pohlreich .
Místo: Česká Bělá. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fulier Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.