J. Antl 79.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borová se konečně dočkala třech bodů


Branky


79. J. Antl
0

 

Domácí se stále ještě hledají po obnově kádru. A tak jsou jejich výkony a výsledky jako na houpačce. O víkendu se zrovna ocitli nahoře, a i když s odřenýma ušima, tak vyhráli. Nejtěsnějším možným způsobem porazili Dolní město. To naopak muselo odjet s prázdnou a soupeř ho tak v tabulce předskočil a hosty tak dělí od posledního místa pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo jako máku

 

Oba celky předvedly velmi útočný zápas, kdy šance střídala šanci, a to na obou stranách. Brankáři ani obrany se rozhodně nenudili. Hned v první minutě poslal Cacek poslal nepovedenou malou domů a toho hosté málem využili. Jenže zastavila je tyčka. Pak se dvakrát ocitl sám před brankářem Antl, ale zatím si musel nechat zajít chuť. Pozadu se šancí nezůstal ani Karel Šmíd poslal míč do břevna a od něj se balon k jeho smutku neodrazil do branky, ale těsně před brankovou čáru. Ovšem hosté nehráli rozhodně druhé housle. Jejich šancí byl také nespočet. Nastřelil dvě tyčky Krupička a Vaňkát a David Frühbauer a také Cacek vykopávali dvakrát balon z brankové čáry opět Krupičkovi a také Tichému.

Rozhodla jediná branka navrátilce Antla

 

A tak to vypadalo, že zápas rozhodne jeden jediný gól. Po změně stran už se tolik šancí nezrodilo. A opravdu se splnilo to, že utkání rozhodne jediná branka. Tu v 79. minutě vstřelil Jakub Antl, který obešel dva hráče, poté i brankáře a dával do prázdné branky – 1:0. Ke konci utkání bylo na hostech vidět, že s prázdnou odjet nechtějí a tlačili se do zakončení. Jenže Doležal a ani Krupička se nedokázali prosadit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč: „Konečně. Sice jsme vyhráli s odřenýma ušima, ale vyhráli. Bylo to neuvěřitelné utkání, takových šancí jsem snad ještě nezažil. Padali břevna, tyčky, dvakrát jsme vykopávali míč z brankové čáry. Jejich trenér byl zoufalej. V půlce jsem říkal, že kdo dá gól, tak vyhraje. A taky se tak stalo. Naštěstí to bylo na naší straně. Ve druhém poločase mi navíc přišlo, že oni odpadli, my se dostali do vedení a oni nás zatlačili až na konci. Ale své dvě šance neproměnili.“

TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda: „Takovejch břeven a tyčí jsem snad ještě nezažil. První půli jsme soupeře přehráli, na šance vyložený tak 7:1. Oni samozřejmě měli také šance, ale nás podržel brankář. Druhou půli zhustili prostředek hřiště, a začali nakopávat balony a my jsme se jim přizpůsobili. Jinak to bylo na šance asi vyrovnané.“



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - K. Tonar [-] , T. Cacek [-] , D. Frühbauer [-] , A. Hošák [-] (46. F. Valenta [-] ) - J. Antl [-] , A. Frühbauer [-] , M. Sobotka [-] , L. Béna [-] (69. F. Valenta [-] ) - K. Šmíd [-] , P. Šmíd [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Vaňkát [-] , A. Vápeník [-] , D. Jaroš [-] , O. Pojezdný [-] - P. Kvanka [-] , D. Švanda [-] , L. Doležal [-] , J. Krupička [-] - T. Chlád [-] (78. P. Matoušek [-] ) , A. Janák [-] (46. F. Tichý [-] )

ŽK: 89. K. Šmíd - 28. P. Kvanka , 55. O. Pojezdný .
Hráči zápasu: J. Antl - P. Kvanka .
Místo: Havlíčkova Borová. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Neuvirth Jakub - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.