Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maleč dál padá tabulkou


0

 

Hosté sice do nové soutěže vstoupili dobře, ale v posledních kolech se jim nedaří a propadají se tabulkou níž a níž. Od posledního místa je dělí už jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlapanov si vytvořil luxusní náskok

 

Utkání začalo zvolna z obou stran. Bylo chladno a hráči se pomalu zahřívali. Domácí postupně přidávali na obrátkách a stávali se lepším týmem. Dostávali se před branku hostí častěji a byli nebezpečnější. Hosté se snažili, ale domácí obrana byla pozorná a hosty k ničemu nepustila. Domácí se dočkali až v 36. minutě, kdy zahrávali rohový kop. Po skrumáži před brankou hosté míč odvrátili jen na velké vápno a tam se do něj opřel Adam Turenič a prostřelil vše před sebou – 1:0.  O chvíli později ve 38. minutě obrana hostí chybovala v rozehrávce. Šimek posunul míč za obranu na Schafferhanse  a ten zvýšil náskok – 2:0. Domácí měli na konci první půlky velkou převahu a tu vyjádřili ještě třetí brankou ve 43. minutě. Patrik Dobrovolný doběhl na pravé straně dlouhý míč. Jeho přihrávku před branku po zemi minul obránce hostí a za ním stojící Zych zvyšoval na - 3:0.

Domácí zabrali hlavně v závěru

 

Stejně jako první poločas začal i druhý pozvolna. Hrálo se v klidném tempu a domácí více drželi a kontrolovali míč. V 51. minutě vystrašil hostujícího brankáře Zych, ale jeho střela těsně minula pravou šibenici. Jinak se spíše odehrávala kolem poloviny hřiště. Hosté hráli v obraně pozorně a domácí hledali cestu, kudy ohrozit branku. V 68. minutě hosté chybovali v obraně a Schafferhans se ocitl sám před brankářem, ale šanci neproměnil. To hosté potrestali v 72. minutě z nenápadné akce. Míč se před vápnem dostal k Hruškovi a ten technickou střelou přehodil brankáře Holuba – 3:1. Chvíli na to hosté zahrozili znovu. Střelu z trestného kopu brankář Holub na mokrém terénu neudržel a musel vytáhnout bravurní zákrok při dorážce. Po této šanci se probudili domácí a závěr zápasu už byl v jejich režii. V 78. minutě zahodil tutovku Glózl, když se prakticky tři domácí hráči ocitli po pěkné kombinaci sami před brankářem hostů. Glózl levačkou zakončil mimo tři tyče. V 83. minutě přidali domácí definitivní pojistku. Po střele Průši brankář míč vyrazil jen před sebe a dobře hrající Dvořáček byl u míče dříve a zvýšil – 4:1. Hosté si moc šancí nevytvořili, domácí čtyři proměnili a ještě jich několik zahodili a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér: „Utkání jsme zvládli dobře. Až na vykartovaného Drahoše, kterého výborně nahradil Tesař, jsme byli prakticky v kompletní sestavě. Mrzí mě asi jen neproměněné šance. Byli jsme lepší, kluci hráli v pohodě a dobře a skóre mohlo být i jednou takové.“




Sestavy


TJ Jiskra Šlapanov
P. Holub [-] - M. Švajka [-] , A. Tesař [-] , Z. Vacek [-] , P. Dobrovlný [-] (77. R. Pustina [-] ) - R. Glózl [-] , A. Turenič [-] , T. Dvořáček [-] , D. Šimek [-] - R. Schafferhans [-] , R. Zych [-] (70. M. Průša [-] )

TJ Sokol Maleč
O. Dušek [-] - D. Aubus [-] , M. Čermák [-] , J. Pospíšil mladší [-] , A. Ležák [-] - M. Musílek [-] , S. Šimon [-] , T. Eis [-] , T. Hruška [-] - D. Každan [-] , P. Filip [-]

ŽK: 69. M. Švajka - 49. A. Ležák .
Hráči zápasu: A. Tesař , T. Dvořáček .
Místo: Šlapanov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.