Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závorka si další připsal hattrick


Branky


0

Nová Ves prodloužila šňůru bez porážky na pět zápasů. Tentokrát si vyšlápla na trápící se Havlíčkovu Borovou. Opět kraloval Roman Závorka, který si znovu zastřílel. Má na svědomí hattrick, který už je jeho třetím v této sezoně. Havlíčkova Borová před sezonou obměnila kádr a stále se hledá. Tři zápasy v řadě už nezískala ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek nenasvědčoval výprasku

Zpočátku se domácí mírně trápili, ale pak se ve 20. minutě dokázal prosadit Čížek. Závorka nejprve nacentroval do vápna a za obranu si zaběhl Čížek a trefil se do černého – 1:0. Druhá branka přišla za necelých dvacet minut. Ve 39. minutě se druhé branky dočkal opět Závorka. Ten se jako první dostal k odraženému balonu – 2:0. Ještě do poločasu zvládli hosté snížit, když se prosadil Karel Šmíd – 2:1.

Kanonýr se rozstřílel po přestávce

Po změně stran se prvních deset minut hosté snažili s výsledkem něco udělat. A také si vytvořili několik šancí. Nejprve Sobotkovu střelu ke štěstí domácího brankáře zastavilo břevno. A aby toho pro rozloženou Borovou nebylo málo, tak Veselého radost z branky zastavila tyčka Bártovy branky. A tak se mohlo vyplnit známé rčení: Nedáš, dostaneš. V 62. minutě už to bylo zase o dvě branky. Z dorážky se prosadil Beneš – 3:1. O dvanáct minut později se nováček mohl znovu radovat. Kanonýr nováčka se rozeběhl k rychlému brejku, který zakončil gólově – 4:1. Zakončení výsledku padlo dvě minuty před koncem utkání. A kdo jiný se prosadil než střelec už třetího hattricku v sezoně, Roman Závorka. Opět utekl hostující obraně a zavěsil – 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastimil Šimek, předseda Nové Vsi: „Ještě třikrát vyhrajeme a bude to dobrý. Ze začátku to bylo chvilku trápení, pak jsme ale dali dvě branky a trochu se uklidnili, i když soupeř snížil. Roman se zase ukázal. V Nové Vsi mu to svědčí má tu hezkou mladou slečnu, tak mu to střílí.“

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč H. Borové B: „Bylo to bída. Myslím si, že výsledek mohl být nižší. Soupeř měl v prvním poločase víc šancí. Nám se ale podařilo snížit, jenže po změně stran jsme dostali třetí gól a tak jsme hru vytáhli dopředu. A to nahrálo soupeři, protože se prosadil z brejků.“



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - J. Mrkvička [-] , L. Zápotočný [-] , J. Peca [-] , J. Pecha [-] - B. Čížek [-] , T. Sobek [-] , D. Suchý [-] (80. V. Šimek [-] ) , J. Beneš [-] - R. Závorka [-] , M. Šimek [-] (68. D. Červenka [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - K. Šmíd [-] , J. Veselý [-] , D. Frühbauer [-] , T. Cacek [-] - F. Valenta [-] (66. M. Čejka [-] ) , K. Tonar [-] , P. Šmíd [-] , V. Novotný [-] (84. J. Sedlák [-] ) - A. Paušíma [-] (71. P. Veselý [-] ) , M. Sobotka [-]

ŽK: 34. J. Veselý , 62. A. Paušíma , 66. D. Frühbauer , 68. V. Novotný , 75. K. Tonar .
Místo: Nová Ves u Sv.. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fulier Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.