Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný lídr tabulky poprvé padl


Branky


0

Chotěbořské céčko, které je na podzim zatím bezkonkurenční, poprvé nezískalo ani bod. V devátém kole si s ním a dokonce na jeho hřišti poradil nováček soutěže. Novou Ves spasil střelec Závorka. Víkendový expert Martin Ptáčník vcelku odhadl situaci. Sice tipoval jedničku, ale nezapomněl dodat, že Chotěboř by prohrála jedině v případě, kdyby jí Závorka vstřelil čtyři branky. Téměř to odhadl, vstřelil jen tři. Nové Vsi se v soutěži vcelku daří. Teď má za sebou čtyřbrankovou šňůru bez porážky a na svém kontě má čtrnáct bodů a je na šestém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závorka začal úřadovat už v první půli

Hned po třiceti vteřinách se do velké šance dostal Závorka, ale netrefil ani balon, ani branku. V sedmé minutě se tak trestalo na druhé straně a vypadalo to, že si Nová Ves odveze pořádný výprask. Po levé straně zasprintoval Turek, předložil balon do šestnáctky Šimonovi a ten se nemýlil – 1:0. Jenže pak přišel trestný kop, na který si naběhl Závorka a hlavou srovnal – 1:1. Do poločasu se ještě hostům povedlo skóre otočit. A druhou branku měl na svědomí, kdo jiná, než střelec Závorka. Ten zužitkoval svůj brejk a tváří v tvář brankáři nezaváhal – 1:2.

Domácí ztroskotali na Bártovi

Po změně stran spoléhali hosté hlavně na obrannou hru a čekali na brejkové situace. A jedna jim také vyšla. V 59. minutě navýšil náskok na dvoubrankový opět Závorka. A z brejku opět nezaváhal – 1:3. Chotěboř ještě neproměnila několik šancí, při několika z nich nedokázali vyzrát na výborného brankáře Bártu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř C
Miroslav Ledvinka, trenér Chotěboře C: „Porážka asi musela přijít. Hráli jsme ale dobře, s výkonem jsem spokojený. Nová Ves je kvalitní soupeř a těžila hlavně z brejků. O Závorkovi jsme věděli, ale ztrestal nás. Navíc jim výborně zachytal brankář.“

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastimil Šimek, předseda Nová Ves: „Porážka asi musela přijít. Hráli jsme ale dobře, s výkonem jsem spokojený. Nová Ves je kvalitní soupeř a těžila hlavně z brejků. O Závorkovi jsme věděli, ale ztrestal nás. Navíc jim výborně zachytal brankář.“



Sestavy


FC Chotěboř C
P. Chalupa [-] - P. Ledvinka [-] (46. V. Veselý [-] ) , M. Čapek [-] , J. Cicvárek [-] , J. Mudruňka [-] - A. Turek [-] , P. Krédl [-] , O. Šimon [-] , R. Smutný [-] - T. Dobrovolný [-] (46. P. Češík [-] ) , L. Benák [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - J. Pecha [-] , J. Peca [-] , L. Zápotočný [-] , J. Mrkvička [-] - B. Čížek [-] , O. Šemík [-] , J. Beneš [-] , T. Sobek [-] (80. L. Nedoma [-] ) - R. Závorka [-] , M. Šimek [-] (76. D. Suchý [-] )

ŽK: 60. J. Peca .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Culka Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.