D. Jaroš 54. (vl.)
1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština opět nezvládla proměňovat šance


Branky


54. D. Jaroš (vl.) - 15. L. Doležal , 37. J. Vaňha , 46. P. Vaňkát
0

Domácí mají na svém kontě zatím jediné vítězství a jedinou remízu. Navíc je nejvíce inkasujícím týmem v soutěži. Už lovila dvacet devět branek. A jejich číslo vstřelených gólů taky není zrovna nejvyšší. Po devíti kolech se zastavilo na třináctce. Dolní Město naopak dvakrát po sobě bodovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body si hosté zařídili už v první půli

První poločas hrálo hostující Dolní Město z kopce a navíc mu pomáhal vítr a soupeře přehrávalo. Svou převahu dokázali hosté zužitkovat ve tři branky. Nejprve se po čtvrt hodince po pravé straně utekl Petr Jaroš, od rohového praporku nacentroval na levou stranu velkého vápna a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Navíc se moc nepovedl výběh domácímu brankáři Kožnara. Druhý gól opět zařídil ve 37. minutě Petr Jaroš. Tentokrát utekl po levé straně, přiblížil se k rohu velkého vápna. Všiml si nabíhajícího Vaňhy a zprostředka na hranici velkého vápna mířil přesně do šibenice – 0:2. V první nastavené minutě prvního poločasu už to bylo o tři branky. Vaňha zahrával rohový kop a posadil ho přesně na hlavičku Pavla Vaňkáta, který šel neohroženě do souboje s brankářem.

Jedinou branku za domácí musel vstřelit hostující Jaroš

Po změně stran se vše obrátilo. Teď hráli s kopce a po větru domácí, ale bohužel jim to nebylo moc platné. Šance si sice vytvořili, ale jejich střelecká nemohoucnost byla jasná. I kdyby hráli ještě týden, tak branku nedají. A jediná branka, která padla do sítě hostů, byla z kopačky hostujícího Davida Jaroše. Ten tečoval střelu domácího útočníka. Rána jako z děla to sice nebyla, ale brankář Dolního Města už byl zraněný a nemohl se po střele vrhnout – 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština B
Jiří Piskač, trenér Leštiny B: „Je to mizérie, naše střelecká nemohoucnost se s námi táhne. První branku jsme dostali po chybě gólmana a těsně před odchodem do šaten jsme inkasovali třetí. Po změně stran jsme šance na vstřelení branky měli, ale kdyby si soupeř nedal vlastní branku, tak mi ji prostě nedáme. Vašák z malého vápna netrefil branku, pak ještě jednou zazdil další šanci. Navíc ho ještě napodobil Sobek. Netrefíme se do brány, chodí se málo trénovat, tak je to těžké.“

TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda D. Města: „První půli jsme hráli z kopce a po větru a jednoznačně jsme soupeře přehráli a věřili jsme si. Po změně stran se to změnilo. Domácí začali hrát a svými nákopy se dostávali do šancí., ale náskok jsme udrželi.“



Sestavy


TJ Sokol Leština B
A. Kožnar [-] - J. Aubrecht [-] , P. Fiala [-] , L. Reichman [-] , Š. Drahokoupil [-] - Š. Zatočil [-] , D. Hospodka [-] , J. Havel [-] , M. Proněk [-] - L. Sobek [-] , P. Kubát [-] (46. P. Kubát [-] )

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] (55. J. Sklenář [-] ) - P. Vaňkát [-] , L. Doležal [-] , A. Vápeník [-] , P. Kvanka [-] - J. Krupička [-] , J. Vaňha [-] (90. J. Bednář [-] ) , O. Pojezdný [-] , D. Jaroš [-] - D. Švanda [-] , P. Jaroš [-] (87. F. Venc [-] )

ŽK: 51. L. Reichman , 83. J. Aubrecht - 43. D. Švanda , 80. P. Jaroš .
Místo: Leština. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.