Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí stačila jen minuta na první branku


Branky


0

Ještě na jaře hrála Česká Bělá o záchranu, ale nová sezona jí zatím vychází na jedničku. Domácí jsou momentálně na třetím místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pár vteřin, hlavička a gól

Do utkání domácí vstoupili pravou nohou, když hned v první minutě kopal Sobotka roh z levé strany a posadil ho přesně na hlavu trestuhodně neobsazeného Petra Rakušan, který vstřelil svůj první soutěžní gól za Českou Bělou – 1:0. Hra se pak ale postupně vyrovnala a Borová byla domácím důstojným soupeřem. Vedení Bělé mohl zvýšit vedení Klimeš, který postupoval z pravé strany, branku ale netrefil. A tak se Borová dočkala vyrovnání, když rozehrála trestný kop z pravé strany po zemi do šestnáctky a Valenta z druhé vlny prostřelil chumel hráčů před bránou – 1:1. A zanedlouho měla Borová další dobrou šanci, ale domácí se štěstím odvrátili. Po půlhodině se podařilo strhnout vedení. Po akci Marka Pleskačovi se dostal ke střele Petr Rakušan. Jeho střelu brankář hostů ještě vyrazil, ale k vyraženému míči se jako první dostal Vladimír Pleskač a dokázal podél bližší tyče míč procedit do branky – 2:1. Dále obě mužstva hrála celkem svižný fotbal a občas byly k vidění i povedené kombinace.

Šrámek nedal penaltu

Šest minut po přestávce se domácím podařilo navýšit vedení. Po pravém křídle utekl Klimeš a jeho přízemní centr uklidil do sítě Petr Rakušan – 3:1. Hosté ale bojovali dále a po faulu na Šrámka měla výhodu pokutového kopu. Stejný hráč ji ale nedal. Domácí měli šance také, ale Zdeňka Bence vychytal Lupták, stejně jako střídajícího Brožka a Sobotka mířil z trestňáku jen do tyče.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Byl to fotbal nahoru dolů. V posledních dvaceti minutách nás hosté zmáčkli, dokonce nedali penaltu. Bylo na nich vidět, že s výsledkem chtějí něco udělat, ale udrželi jsme tři body. Bylo to bojovné utkání, které si divákovi muselo líbit.“

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Jiří Kryštofek, trenér H. Borové B: „Začátek byl z naší strany tragický. PO vstřeleném gólu se naše hra lehce zvedla, podařilo se nám vyrovnat a vypadalo to na lepší výsledek. Do poločasu byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Ve druhém poločase měla víc šancí Bělá, která nakonec vyhrála zaslouženě.“



Sestavy


FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] , T. Pohlreich [-] (65. T. Pohlreich [-] ) - V. Pleskač [-] , R. Klement [-] , L. Sobotka [-] , M. Klimeš [-] - M. Pleskač [-] (60. Z. Benc [-] ) , P. Rakušan [-] (76. V. Brožek [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - D. Hospodka [-] , M. Havlíček [-] (68. V. Novotný [-] ) , T. Cacek [-] , K. Šmíd [-] - A. Frühbauer [-] , J. Chlubna [-] , A. Hošák [-] , L. Béna [-] - R. Šrámek [-] , F. Valenta [-] (75. J. Ondráček [-] )

ŽK: 78. V. Brožek .
Hráči zápasu: P. Rakušan - Š. Lupták .
Místo: Česká Bělá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Culka Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.