3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština poprvé vyhrála


Branky


0

Domácí fotbalisté se konečně dočkali zisku tří bodů. Museli si počkat až do sedmého kola na zápas s Lípou. A to ještě Leština nedali během jedné minuty dvě penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili dvě penalty

Už ve 13. minutě dostali domácí výhodu zahrávat pokutový kop. PO faulu na Martina Proňka. Jenže domácí ji neproměnili. O minutu později se stejná situace opakovala i se stejným výsledkem. Z branky se Leština mohla radovat až v 18. minutě, kdy utekl Hospodka a brankáře prostřelil – 1:0. Poté ve 33. minutě Lípa ztratila balon na polovině hřiště a Kožnar navýšil skóre – 2:0.

Hosté už nedokázali výsledek zvrátit

Po změně stran trvalo čtyři minuty, než padla třetí branka domácích. Sobek utekl po pravé straně a z úhlu propálil Pešáka – 3:0. Za dvě minuty sice hosté dokázali snížit, ale to bylo z jejich strany vše. Krpálek poslal na křídlo míč Šťastnému, on mu ho vrátil na malé vápno a z první pálil mezi tři tyče – 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština B
Jiří Piskač, trenér Leštiny B: „Pro nás bylo dobré, že jejich áčko hrálo ve stejnou dobu. My jsme byli herně lepší a konečně jsme utrpěli vítězství. Ale ovšem zase jsme neproměnili ještě spoustu šancí.“

TJ Sokol Lípa B
Ondřej Baloun, trenér Lípy B: „Leština byla poslední, měla jeden bod, možná že jsme ji trochu podcenili. První dva góly padly po našich chybách v obraně. My jsme navíc do Leštiny odjížděli v jedenácti. Musel s námi jet i dorostenec Fejt. Dva hráči mají červenou, tři jsou zraněný, takže jsme sestavu lepili.“



Sestavy


TJ Sokol Leština B
P. Kubát [-] - J. Aubrecht [-] , P. Fiala [-] , Š. Drahokoupil [-] , R. Kšíkal [-] - M. Proněk [-] , J. Havel [-] , J. Pajer [-] , D. Hospodka [-] (88. M. Reichman [-] ) - L. Sobek [-] (80. D. Leskovjan [-] ) , A. Kožnar [-] (57. P. Břešťál [-] )

TJ Sokol Lípa B
M. Pešák [-] - V. Baloun [-] , M. Meruňka [-] , P. Vondráček [-] , J. Vácha [-] - J. Vácha [-] , J. Med [-] , R. Šťastný [-] , L. Zajíček [-] - R. Krpálek [-] , M. Fejt [-]

ŽK: 74. J. Pajer , 84. P. Břešťál - 36. M. Meruňka , 78. R. Šťastný . ČK: 78. R. Šťastný .
Místo: Leština. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Bohuněk Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.